Google Home Speaker
Google Home Speaker

Google Home Speaker

89,00

De Google Home Speaker is een WiFi luidspreker welke tevens als persoonlijke assistent en als Smart Hub dient. Vanzelfsprekend kun je de Home Speaker gebruiken om je favoriete muziek af te spelen, maar je kunt dit ook doen zonder telefoon: vraag de speaker bijvoorbeeld “Hey Google, speel muziek af op Spotify” en de Google Home zal het voor je regelen.

Omdat de Home Speaker ondersteuning heeft voor Google Assistent, kun je deze WiFi speaker ook gebruiken als Smart Hub. Zo kun je bijvoorbeeld slimme lampen bedienen via deze speaker. Maak je ook gebruik van een videodeurbel? Dan is de Nest Hub misschien handiger voor jou; dat model heeft namelijk ook een beeldscherm, hoewel de geluidskwaliteit van dit apparaat weer minder goed is dan van de Google Home.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 2.88 (8 stemmen)

WiFi Speaker, Spraakassistent & Smart Home Controller

Speakers worden niet slimmer dan de Google Home speaker. Dit apparaat is namelijk zo veel meer dan alleen maar een speaker. Ten eerste wordt de belangrijkste functie niet vergeten en kan deze speaker een aangenaam geluid produceren. Wi-Fi is aanwezig, dus je kunt ook vanaf je laptop, tablet of smartphone muziek streamen naar deze speaker. Zowel Android als iOS worden ondersteund. Deze speaker is daarnaast compatibel met je tv. Daarnaast kan deze speaker overweg met Chromecast, zodat je deze ook kunt gebruiken voor films en series. Maar het grootste voordeel van Google Home is de compatibiliteit met Google Assistant.

Google Home en Google Assistant

Deze speaker kan in feite dienen als je persoonlijke assistent. Middels de ingebouwde microfoon kun je jouw stem gebruiken om de speaker te bedienen. Zo kun je willekeurige vragen aan Google stellen als je even iets wilt weten over een feitje, maar je kunt ook diverse apparaten binnen je woning aansturen door de link met het Smart Home platform. Daarnaast kun je vragen in de ochtend wat je agenda is voor de rest van de dag. Aan de hand van de lampjes kun je precies zien wat de status is. De microfoon is altijd te dempen wanneer jij dat wilt.

Google Home Speaker kopen?

Als je op zoek bent naar alle Google Home Speaker aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,477 kg
Afmetingen 9,6 × 9,6 × 14,28 cm
Merk

Spraakbesturing

Google Assistant

Kleur

Wit

Artikelnummer (MPN)

GA00341-NL