Shengmilo MX03
Shengmilo MX03
2.798,00 1.399,00 Koop product
Aanbieding!

Shengmilo MX03

1.399,00

-50%

De Shengmilo MX03 elektrische mountainbike is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en leuke e-MTB om op te rijden. Met zijn dikke banden en sterke vering kan hij elk terrein aan, en het verstelbare zadel en stuur maken hem comfortabel voor elke berijder.

In vergelijking met veel Europese merken biedt Shengmilo met hun MX03 elektrische fatbike ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met een 17Ah accu, 1000W vermogen, dikke banden en een 7-traps Shimano schakelsysteem is de Shengmilo MX03 een goede elektrische mountainbike voor een leuke prijs.

Uitvoering: MX03

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (10 stemmen)

Shengmilo MX 03

De Shengmilo MX03 is een elektrische mountainbike met dikke banden waarmee je moeiteloos ieder terrein trotseert. Deze e-MTB is voorzien van een Shimano schakelsysteem met 7 versnellingen en een sterke elektromotor met een vermogen van 1000W, waardoor je gemakkelijk een snelheid van 40 kilometer per uur behaalt. De elektromotor wordt aangedreven door een 48V accu met een capaciteit van 17Ah, waarmee je een actieradius hebt tot 60 kilometer.

De dikke banden en de sterke vering zorgen ervoor dat je ook op ruw terrein comfortabel kunt rijden. De hoogte van het zadel en stuur is verstelbaar, zodat iedereen de perfecte rijpositie kan vinden. Met de Shengmilo MX03 geniet je met volle teugen van elke mountainbike tocht!

Voordelen MX03 elektrische mountainbike

Een elektrische mountainbike heeft veel voordelen ten opzichte van een normale mountainbike:

 1. Snelheid
  De Shengmilo MX03 is veel sneller dan een normale mountainbike, waardoor het gemakkelijker is om meer terrein in minder tijd af te leggen.

 2. Gemak
  De elektrische mountainbike heeft een motor die je kan helpen om steile hellingen op te fietsen of over ruw terrein te rijden, waardoor het gemakkelijker wordt om je te verplaatsen en sommige mountainbike routes indien gewenst een stuk minder moeilijk zijn om te voltooien.

 3. Plezier
  De MX03 heeft zo veel power dat het ook veel leuker is om mee te fietsen, je krijgt een adrenaline-kick van de snelheid.

 4. Comfort
  Ten slotte is een elektrische mountainbike vaak comfortabeler om op te rijden dan een traditionele mountainbike.

Of je nu een snelheidsduivel bent of het mountainbiken gewoon gemakkelijker wilt, een elektrische mountainbike is een leuke en goede keuze. Dankzij functies zoals een verstelbaar stuur en zadel en geavanceerde vering of schokabsorptie is het comfort ook zeer goed. De Shengmilo MX03 is een geweldige optie als je op zoek bent naar een krachtige en leuke e-MTB om op te rijden.

Met zijn dikke banden en sterke vering kan hij elk terrein aan, en het verstelbare zadel en stuur maken hem comfortabel voor elke berijder. In vergelijking met veel Europese merken heeft Shengmilo ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met hun MX03 elektrische fatbike.

Nadelen e-mountainbikes

Zoals met elke nieuwe technologie hebben elektrische mountainbikes ook enkele nadelen. Een mogelijk nadeel is dat ze duurder kunnen zijn dan traditionele mountainbikes. Een ander nadeel is dat ze zwaarder kunnen zijn en moeilijker te dragen, wat een probleem kan zijn als je met je fiets een heuvel op moet of over ruw terrein moet lopen.

Bovendien vinden sommige mensen elektrische mountainbikes minder plezierig om op te rijden omdat ze de fysieke uitdaging van het fietsen wegnemen. Deze nadelen worden echter vaak gecompenseerd door de vele voordelen van elektrisch mountainbiken.

In het geval van de Shengmilo MX03, maar ook met veel andere e-MTB’s, kun je de ondersteuning die de accu levert aanpassen naar een niveau dat voor jou gewenst is. Houd er wel rekening mee dat wanneer je trapondersteuning uitzet of de accu van de MX03 leeg is, het een stuk zwaarder is om met een elektrische mountainbike te fietsen dan met een normale mountainbike. Dat is natuurlijk omdat de Shengmilo MX03 met een gewicht van 31 kilo veel zwaarder is dan een normale mountainbike.

Verschillen Shengmilo MX03 en MX02s

Een van de beste goedkope elektrische mountainbikes tot nu toe was de Shengmilo MX02s, de voorganger van de MX03. In 2022 heeft Shengmilo deze nieuwe e-MTB uitgebracht en hoewel het prijsverschil niet heel groot is, ben je wellicht benieuwd of het de moeite waard is om wat geld te besparen door in plaats van de Shengmilo MX03 kopen er voor te kiezen om de MX02s aan te schaffen.

Het korte antwoord is dat de Shengmilo MX03 een betere elektrische mountainbike is dan de MX02s, en het is zeker de moeite waard om iets meer uit te geven voor het nieuwere model gezien het kleine prijsverschil. Het grootste verschil tussen deze twee modellen is dat de Shengmilo MX03 een iets krachtigere motor heeft, waardoor het makkelijker is om heuvels op te fietsen en over ruw terrein te rijden.

Daarnaast heeft de Shengmilo MX03 in vergelijking met de MX02s een sterker frame, wat er voor zorgt dat het nieuwe model geschikt is voor personen tot en met 180 kilo in plaats van tot en met 150 kilo. Niet alleen is de MX03 sterker, maar ook lichter: de MX02s weegt namelijk 35 kilo en behaalt een topsnelheid van 35km/u, en de MX03 weegt 31 kilo en behaalt een topsnelheid van 40km/u.

Ten slotte heeft de MX03 betere vering achter, is de elektrische actieradius verbeterd (70-90km vs 50-90km) en gaat het opladen sneller dan bij de MX02s (5-6 uur vs 5-7 uur). Je kunt dus verwachten dat het nieuwe model meer comfort en gebruiksgemak biedt voor een iets hogere prijs. Om deze reden vinden we bij GadgetFabriek dat de Shengmilo MX03 kopen de juiste keuze is als je twijfelt tussen de MX02s en MX03.

Shengmilo MX03 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Shengmilo MX03 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

MX03

Kleur

Zwart

Leeftijdscategorie

‎Volwassen

Remtype

‎Dubbele hydraulische rem

Framemateriaal

‎Aluminium

Aantal items

‎1

Aantal snelheden

‎7

Wielmaat

26 inch

Fietstype

‎Elektrische fiets

Ophanging

‎Dubbele demping

Batterijen inbegrepen

‎Ja

Productafmetingen

‎186 x 70 x 105 cm

Artikelnummer (MPN)

SHENGMILO-MX03

Product Video

Installatie Video