Shengmilo MX02S
Shengmilo MX02S
1.214,13 Koop product

Shengmilo MX02S

1.214,13

De elektrische mountainbike van het Chinese merk Shengmilo is een van de beste e-MTB’s uit China. Deze elektrische mountainbike voor volwassenen is voorzien van 26″ wielen en 4″ CST Fat tires waarmee je over bijna ieder soort terrein kunt fietsen.

De MX02S is voorzien van een 1000W motor waardoor de mountainbike lekker veel power heeft. Dankzij de grote accu met een capaciteit van 17 Ampère-uur (Ah) kun je tot wel 90 kilometer lang plezier beleven met deze Shengmilo mountainbike.

Als je van snelheid houdt dan is deze mountainbike echt iets voor jou: de elektromotor van deze mountainbike levert veel koppel en afhankelijk van de gekozen besturingsmodus behaal je met deze fiets snelheiden van wel 50 kilometer per uur. Tegelijkertijd is deze Shengmilo fiets toch erg veilig: de MTB heet een stevig aluminium frame, schijfremmen voor en achter, en zelfs de verlichting is al aanwezig.

Uitvoering: MX02S

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.98 (131 stemmen)

Shengmilo MX02S: elektrische mountainbike

De Shengmilo MX02S is een zeer goede elektrische fiets die zeer populair is en niet voor niets de bestseller van het merk is. Als krachtige bron voor elektrische fietsen is de MX02S uitgerust met een 48V17A lithiumbatterij. Met de bescherming van de plastic en waterdichte behuizing is de batterij zeer goed beschermd. Er zijn twee oplaadmethoden beschikbaar voor deze batterij. De batterij kan eenvoudig worden verwijderd en opgeladen. Of deze kan direct worden opgeladen door de voeding in de ebike-fiets te pluggen. Het volledig opladen van de batterij duurt 5 tot 7 uur en als gekeken wordt naar de levensduur van de batterij kan deze ongeveer 1000 keer worden opgeladen.

Afstand en remmen

De afstand die kan worden afgelegd als de batterij volledig is opgeladen, is ongeveer 60 tot 90 km. Dit is met de trapondersteuning modus. Een afstand van 40 km kan worden afgelegd wanneer enkel op de elektrische modus gefietst wordt. De maximale snelheid is 35 km per uur in de zogenaamde PAS-modus welke 5 niveaus heeft. De Shengmilo MX02S is voorzien van een schijfremsysteem met voor en achter – roterende roestvrijstalen XOC-schijfremmen. Deze zijn roestvrij en duurzaam. Het goede ontwerp van de warmteafvoer voorkomt hoge temperaturen en schade aan de remmen als gevolg van snel remmen.

Verschillende snelheden

De Shengmilo MX20S kan met de trapondersteuningsmodus gemakkelijk bergop, bergaf en vlakke wegen aan met verschillende snelheden. Gebruikers kunnen schakelen tussen verschillende versnellingen op basis van de verschillende wegomstandigheden. De schokdemper van de ophanging kan de trillingen van hobbelige wegen effectief filteren en het rijcomfort verbeteren. De aluminium vork zorgt voor een stabiele structuur van de fiets. Je zult dus heel comfortabel en met veel balans op de fiets kunnen zitten. Dit is ook heel fijn als je langere tijd op de fiets moet zitten.

Lichtgewicht en goede banden

Het frame van aluminium legering is licht, sterk en ontworpen om lang mee te gaan. Juist het lichtgewicht frame maakt het gemakkelijk te manoeuvreren. De maximale belasting is 180 kg en de frame structuur van de MX02S is heel ergonomisch gemaakt. De banden van de Shengmilo MX02S bieden sterke grip en lage weerstand. Dit maakt dat je er duurzaam en comfortabel mee kunt rijden. De sterke banden kunnen met gemak hard zand, sneeuw of de weg aan. De fiets heeft verder een 48V 1000W borstelloze, snelle motor achter. Wanneer je ermee fiets zul je het ervaren, zal je versteld staan van de kracht ervan. Deze sterke motor zal elke fietstocht nog veel leuker maken.

Shengmilo MX02S kopen?

Als je op zoek bent naar alle Shengmilo MX02S aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 35 kg
Afmetingen 186 × 74 × 105 cm
Merk

Uitvoering

MX02S

Kleur

Zwart

Maximale snelheid

45 km/u

Maximaal bereik

70 km

Accu capaciteit

17000 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (MPN)

SHENGMILO-MX02S