Samebike LO26: Elektrische Mountainbike
Samebike LO26
863,14 Koop product

Samebike LO26

863,14

De Samebike LO26 is een opvouwbare elektrische fiets met 26″ wielen en een 350W motor welke je op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt deze Samebike fiets gewoon als een normale elektrische fiets gebruiken, maar de LO26 is daarnaast ook geschikt om als mountainbike te gebruiken. Deze e-MTB is geschikt voor volwassenen tot maximaal 150 kilo en behaalt in de elektrische stand een topsnelheid van 35 kilometer per uur.

Je kunt deze elektrische mountainbike / elektrische fiets instellen om zonder elektromotor te fietsen, met de elektromotor ter ondersteuning te fietsen, of om de elektromotor al het werk te laten doen. Afhankelijk van de gekozen modus is het bereik van Samebike LO26 maximaal 40 tot 70 kilometer op een volle accu.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.24 (25 stemmen)

Samebike LO26 mountainbike

De Samebike LO26 is een elektrische fiets die ook nog eens heel makkelijk op te vouwen is. Hierdoor is het meenemen van deze fiets dus een stuk eenvoudiger en heb je hiervoor geen fietsendrager voor nodig. De Samebike LO26 is zo compact dat deze in de kofferbak van de auto past. Het frame is van aluminium en is daardoor een sterke maar toch lichtgewicht fiets. Dit geeft je veel comfort en maakt de fiets ook mogelijk op de tillen in de auto. De banden van de Samebike LO26 zijn 26 inch en zijn daardoor geschikt voor heel veel verschillende soorten ritten. Dankzij de goede grip van de banden, zul je heel comfortabel kunnen rijden over verschillende ondergronden.

Comfort door schokabsorptie

De elektrische Samebike LO26 is een fiets die een maximaal draaggewicht van 150 kg heeft en voorzien is van verschillende schokdempers. Voor bij het stuur is de vork voorzien van een veer die heel veel van de schokken al absorbeert. Verder is het frame zelf ook zo ontwikkeld dat deze al goed de schokken kan dempen. Daarnaast is de Samebike LO26 voorzien van een schokdemper die is geplaatst aan het frame een stuk onder het zadel. Dit zijn allemaal manieren waarop de ontwerper ervoor gezorgd heeft dat je een zeer comfortabel gevoel hebt als je met de fiets op pad gaat.

Krachtige lithiumbatterij

De batterij van de Samebike LO26 is een zeer krachtige lithiumbatterij van 48V / 10.4 Ah. Hiermee kun je tussen de 40 en 80 km per uur fietsen als je op de trapondersteuning modus staat en 25 tot 35 km per uur kunt als je puur op de elektrische modus rijdt. De batterij heeft een aantal beveiligingen ingebouwd om jou zo veilig mogelijk op weg te laten gaan. Denk hierbij onder meer aan een overbelastingsbeveiliging en beveiliging tegen over ontlading. Ook is de batterij voorzien van een waterdichte behuizing die vuil en water bij de batterij weg kan houden. De batterij is uitneembaar en kan zo aan de lader gelegd worden.

Handig LCD-scherm

Het mooie aan de Samebike LO26 is dat je niet direct kunt zien dat het een elektrische fiets is. De batterij zit goed verstopt in het frame wat het ook nog een beetje extra bescherming geeft. Om onderweg goed in de gaten te kunnen houden hoe het ervoor staat met je batterij, is op de Samebike LO26 een klein LCD-scherm gemonteerd. Hierop wordt aangegeven hoe hard je gaat, hoeveel batterij je nog hebt en met welke modus je fietst. De krachtige motor zorgt ervoor dat je een hoge snelheid kunt halen en maakt dat je verschillende soorten ritten makkelijk af kan.

Samebike LO26 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Samebike LO26 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

LO26

Accu capaciteit

10400 Milliampère-uur (mAh)

Maximale snelheid

35 km/u

Wielmaat

26 inch

Vermogen

350 Watt

Artikelnummer (MPN)

SAMEBIKE-LO26

Video Review