Kugoo M2 Pro elektrische step voor volwassenen
Kugoo M2 Pro
469,99 Koop product

Kugoo M2 Pro

469,99

De KUGOO M2 Pro een e-step waarmee je moeiteloos en met veel plezier van A naar B reist. Deze elektrische step voor volwassenen is geschikt voor personen tot en met 120 kilo en heeft op een volle accu een bereik van maximaal 30 kilometer.

De topsnelheid van de M2 Pro is officieel 25 kilometer per uur, maar in praktijk blijkt de step soms wat harder te gaan (tot 30 a 35 km/u). Voor maximaal comfort kun je de snelheid en acceleratie van de step instellen in 3 verschillende standen.

Handig aan deze elektrische step is dat je ‘m kunt inklappen. Zodoende kun je de KUGOO M2 Pro makkelijk dragen of ‘m meenemen in de kofferbak van je auto. Voor de veiligheid is deze step voorzien van verlichting voor- en achter, dubbele schijfremmen en banden met veel grip.

Kugoo M2 Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekmaxi.com Geekmaxi.com €469,99 » Geekmaxi.com
geekbuying.com Geekbuying.com €471,29 » Geekbuying.com
Uitvoering: M2 Pro

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.83 (12 stemmen)

Kugoo M2 Pro

De Kugoo M2 Pro is een eenvoudig te gebruiken elektrische scooter met genoeg kracht om je verschillende snelheden aan te kunnen bieden. De wielen van de Kugoo M2 Pro zijn 8.5 inch en zijn zo gemaakt dat tijdens het rijden de wielen ook als schokdempers werken. Dit maakt dat het zeer comfortabel rijden is op de Kugoo M2 Pro. De 3 snelheden zijn makkelijk met een knop op het stuur te bedienen, zo kun je je snelheid eenvoudig aanpassen aan de ondergrond waar je op rijdt. De batterij is een 7.5Ah lithium batterij waarmee je gemakkelijk langere afstanden kunt afleggen. De motor is een borstelloze 350W motor en geeft je een topsnelheid van 30 km.

Veilige elektrische stap

Verder is de Kugoo M2 Pro voorzien van een dubbel remsysteem. Je hebt aan de voorkant een elektrische rem en achter een schijfrem die mechanisch werkt. Dankzij dit remsysteem heb je een korte remweg van 4 meter en dat maakt het rijden met de Kugoo M2 Pro een stuk veiliger. Een groot voordeel van deze elektrische step is ook dat deze opvouwbaar is en daardoor makkelijk mee te nemen is in de auto. Daarnaast is het ook een lichtgewicht step dankzij het aluminium frame. Hiermee heeft de Kugoo M2 Pro ook een goede balans tussen de kracht en het gewicht van het frame.

Kugoo M2 Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Kugoo M2 Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 15,6 kg
Afmetingen 111,5 × 111,5 × 51,5 cm
Merk

Uitvoering

M2 Pro

Vermogen

350 Watt

Accuduur

30 kilometer

Maximale snelheid

25 km/u

Maximaal bereik

30 km

Wielmaat

8.5 inch

Kleur

Zwart

Accu capaciteit

7500 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (MPN)

KUGOO-M2-PRO

Video Review