Kugoo G-Max
Kugoo G-Max
794,80 Koop product

Kugoo G-Max

794,80

De KUGOO G-Max is een elektrische step voor volwassenen welke ontworpen is om de meest stevige en krachtige e-step te zijn. Deze step is voorzien van een elektromotor met 500W vermogen en een 10Ah accu waarmee je een topsnelheid van tot wel 35 kilometer per uur behaalt.

Een elektrische step zoals de Kugoo G-Max is enorm handig om snel van A naar B te komen. Deze step is niet alleen handig, maar bovendien ook veilig en gebruiksvriendelijk. Je kunt de G-Max instellen in 3 verschillende modi om de (maximale) snelheid te bepalen en de step is voorzien van verlichting en schijfremmen aan de voorkant en achterkant.

De Kugoo G-Max is geschikt voor volwassen personen met een gewicht van maximaal 100 kilo. Afhankelijk van je gewicht en de snelheid is het bereik van deze e-step tot wel 35 kilometer. Het opladen van de step gaat lekker snel: als de accu helemaal leeg is dan is de G-MAX in slechts 6 uur tijd weer helemaal opgeladen.

Kugoo G-Max aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekbuying.com Geekbuying.com €794,80 » Geekbuying.com
aliexpress.com Aliexpress €1.010,27 » Aliexpress
Uitvoering: G-Max

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.11 (35 stemmen)

Kugoo G-Max: elektrische step voor volwassenen

Als je graag een elektrische scooter wilt aanschaffen, dan is de Kugoo G-Max een zeer goede optie. Je kunt de Kugoo G-Max heel makkelijk inklappen om deze makkelijk mee te nemen in de auto of op te bergen. Deze scooter is zo gemaakt dat deze sterk genoeg is om je over verschillende soorten wegdek te kunnen vervoeren. De wielen van de Kugoo G-Max zijn 10 inch en hebben een zeer goede schokabsorptie. Dit maakt dat je heel comfortabel met de Kugoo G-Max kunt reizen. De batterij is sterk genoeg om langere tijd met de step te kunnen rijden en zo’n 35 km per uur te kunnen rijden. Het handige is dat er 3 verschillende snelheden zijn en je dit dus zelf aan kunt passen naar gelang.

Koppelen met app

De Kugoo G-Max is heel eenvoudig op te laden en doet er ongeveer 6 tot 7 uur over voor deze volledig opgeladen is. De elektrische step is verder voorzien van een USB-poort. Hiermee kun je makkelijk je telefoon opladen wanneer nodig. Verder is de step ook te koppelen aan een smartphone app. Hierin kun je alle informatie over de step aflezen. Verder kun je via de app ook cruise control aanzetten, de status van de batterij zien en de software van de step upgraden. Op de step zelf is ook een display geplaatst waar je in ieder geval je snelheid kan zien.

Veiligheid

Om de step extra veilig te maken, heb je ook goed licht op de step aan de voorkant. Aan de zijkant van de step is een LED strip aangebracht zodat je duidelijk opvalt als er licht op schijnt. Verder is het frame van de Kugoo G-Max gemaakt van aluminium waardoor deze lichtgewicht is en ook nog eens lang mee gaat. Het platform waar je op staat is 7.9 inch en dat is meer dan genoeg om veilig op te kunnen staan ook bij hoge snelheden. Het maximale draaggewicht van de Kugoo G-Max is 100 kg. Voor de remmen is gekozen voor een disk rem die elektrisch werkt en de motor is een borstelloze motor die met 500w krachtig genoeg is.

Kugoo G-Max kopen?

Als je op zoek bent naar alle Kugoo G-Max aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

G-Max

Vermogen

500 Watt

Maximale snelheid

35 km/u

Wielmaat

10 inch

Accuduur

35 kilometer

Accu capaciteit

10000 Milliampère-uur (mAh)

Kleur

Zwart

Artikelnummer (MPN)

KUGOO-GMAX

Video Review