Ninebot E45E e-step
Segway Ninebot E45E

Segway Ninebot E45E

Segway’s Ninebot Kickscooter E45E is een elektrische step voor volwassenen welke handig, stijlvol en comfortabel is. De step heeft een topsnelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 45 kilometer dankzij de geïntegreerde extra accu. De ingebouwde verlichting (voorlicht, achterlicht, remlicht en omgevingslicht) maakt de Ninebot E45E een veilige elektrische step om te gebruiken in de avond.

Deze e-step is voorzien van 9″ lekvrije banden welke met schuim gevuld zijn. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een comfortabele rit zonder lekker banden. Ook handig: je kunt de Ninebot KickScooter E45E opvouwen, zodat je deze makkelijk kunt dragen of mee kunt nemen in de kofferbak van je auto.

Segway Ninebot E45E aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

coolshop.nl Coolshop.nl » Coolshop.nl
Uitvoering: Ninebot E45E

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.14 (7 stemmen)

Segway Ninebot E45E

De Segway Ninebot E45E is een elektrische step waarmee je met gemak van punt A naar B kunt reizen. De E45E is de opvolger van de populaire Ninebot ES4. De elektrische step is gemaakt van licht materiaal en voorzien van een accu die lang meegaat. Overdag en in het donker kan er worden gereden op dit handige apparaat. Daarvoor is de Segway Ninebot E45E voorzien van ingebouwde led-verlichting. De snelheid van de scooter kan met gemak worden ingesteld op de compacte display. Deze display bevindt zich op het stuur en maakt het mogelijk om een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur te halen. Voor het gemak kan de e-scooter worden ingeklapt en opgeborgen.

Technische specificaties

De Segway Ninebot E45E is een e-step die gemaakt is voor mensen met een maximaal gewicht van 100 kilogram. Als de scooter is uitgevouwen, dan heeft het apparaat een lengte van 116 centimeter, een hoogte van 117 centimeter en een breedte van 42 centimeter. De opgevouwen scooter heeft een lengte van ook 116 centimeter, is 42 centimeter breed en 36 centimeter hoog. Het nettogewicht van het apparaat is 16,4 kilogram. Met de step kan een maximale snelheid behaald worden van 25 kilometer per uur. Standaard is het bereik maximaal 45 kilometer, wat 20 kilometer meer is ten opzichte van de “standaard” uitvoering: de Segway-Ninebot E25E.

Overige kenmerken van de Segway Ninebot E45E

De scooter is aan de voorkant en achterkant voorzien van schokdempers. Hierdoor is het mogelijk om over oneven ondergronden te rijden, zonder daar als gebruiker last van te hebben. De accu van het apparaat kan binnen 4 uur worden opgeladen. De batterij heeft een vermogen van 10200 mAh en de stroomuitvoer tijdens het gebruik is een vermogen van 300 Watt. De banden zijn massief en hebben een afmeting van 22,9 centimeter aan de voorkant en achterkant. Aan de voor- en achterzijde is heldere verlichting geplaatst. Ook zijn er remlichten en sfeerlichten aanwezig.

Aanvullende informatie

Met een handige app voor op de smartphone kan de sfeerverlichting in een gewenste kleur worden ingesteld. De remmen zijn elektrisch en kunnen met de voet en de hand bediend worden. Het is mogelijk om de Segway Ninebot E45E te koppelen met een smartphone via Bluetooth. Met de bijbehorende app kunnen dan de instellingen worden aangepast. Het scherm geeft de snelheid, het resterend vermogen, onderhoud en de Bluetooth verbinding weer. Op het scherm kan handmatig de snelheid worden aangegeven. In de verpakking zitten een step, handleiding, laadkabel en montagemiddelen.

Segway Ninebot E45E kopen?

Als je op zoek bent naar alle Segway Ninebot E45E aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 16,4 kg
Afmetingen 116 × 42 × 117 cm
Merk

Uitvoering

Ninebot E45E

Waterbestendig

IPX4 (plensdicht)

Accuduur

45 kilometer

Accu capaciteit

10200 Milliampère-uur (mAh)

Connectiviteit

Bluetooth 4.0

Artikelnummer (EAN)

8719324556644

Product Video