iRobot Braava Jet 250
iRobot Braava jet® 250
198,73 Koop product

iRobot Braava jet® 250

198,73

De iRobot Braava Jet 250 is een compacte dweilrobot welke moeiteloos jouw vloer schoon houdt: de robot kan namelijk automatisch je huis nat dweilen, vochtig afnemen en droog afnemen.

Dankzij het vierkante ontwerp van deze dweilrobot kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken van de kamer eenvoudig worden gedweild door de robot.

iRobot Braava jet® 250 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

bcc.nl Bcc.nl €198,73 » Bcc.nl
coolblue.nl Coolblue.nl €229,00 » Coolblue.nl
expert.nl Expert.nl €229,00 » Expert.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.88 (8 stemmen)

iRobot Braava jet 250

Een dweilrobot is perfect als je niet elke dag tijd hebt om de vloeren van je huis te dweilen, maar wel graag een schoon huis wilt. De iRobot Braava jet 250 is daarvoor een hele goede optie. Deze robot zorgt er voor dat je vloeren spic en span zijn elke dag weer. De dweilrobot is voorzien van lasers die ervoor zorgen dat deze niet tegen meubels aanstoot en nergens onder vast komt te zitten. De iRobot Braava jet 250 wordt geleverd met dweildoeken die je voordat je de robot aanzet moet bevestigen. Als je de watertank gevuld hebt, hoef je enkel nog een programma te kiezen en de iRobot Braava jet 250 zorgt ervoor dat je vloeren er weer schoon bij liggen.

Droog afnemen

Het is ook mogelijk om de iRobot Braava jet 250 je vloeren droog af te laten nemen. Dit is erg handig als je te maken hebt met dierenharen of stof op je vloer. De accu van de iRobot Braava jet 250 kun je gewoon uit de robot halen om op te laden. Deze heeft in totaal 2 uur nodig voor deze helemaal vol is. De iRobot Braava jet 250 is te gebruiken op verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan harde ondergronden zoals hardhout, tegels en steen. Dit maakt de iRobot Braava jet 250 bijvoorbeeld perfect om te gebruiken in de keuken of badkamer.

iRobot Braava jet® 250 kopen?

Als je op zoek bent naar alle iRobot Braava jet® 250 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 25,2 × 27 × 8,26 cm
Merk

Uitvoering

Braava Jet 250

Kleur

Wit

Artikelnummer (EAN)

5060629981222

Video Review