Honor MagicWatch 2 | 46mm (zwart)
Honor MagicWatch 2 | Zwart (46mm)
117,99 Koop product

Honor MagicWatch 2 | Zwart (46mm)

117,99

De MagicWatch 2 is een smartwatch van Huawei’s dochtermerk HONOR. Dit slimme horloge heeft een Always-On Display: in tegenstelling tot sommige andere relatief goedkope smartwatches blijft bij de MagicWatch 2 het beeldscherm van het horloge dus altijd aan staan. Dankzij een batterijduur van maximaal 14 dagen weet je zeker dat je de smartwatch niet dagelijks hoeft op te laden.

Zoals je mag verwachten is de MagicWatch 2 niet alleen een functioneel en modern horloge, maar ook een activity tracker. Je kunt met dit horloge je fysieke activiteiten bijhouden middels 15 doelgerichte sportmodi zoals hardlopen en zwemmen.

Het horloge is waterdicht tot 50 meter (5 ATM) en kan dus zeer goed gebruikt worden tijdens activiteiten in het water. Ben je meer van het hardlopen? Ook dan biedt deze HONOR smartwatch een voordeel: dankzij de ingebouwde GPS kun je jouw route en snelheid bijhouden zonder dat je je telefoon nodig hebt.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (3 stemmen)

Honor MagicWatch 2

De Honor MagicWatch 2 is een stijlvol horloge met een klassieke uitstraling. Het horloge is voorzien van veel slimme eigenschappen en kan gebruikt worden voor het tonen van de tijd, sporten, het analyseren van de gezondheid en om berichten te tonen vanaf de smartphone. Daarvoor wordt het horloge via Bluetooth verbonden met een telefoon. Een batterij in het apparaat maakt het mogelijk om tot 14 dagen lang op een volle accu te kunnen werken. De wijzerplaat kan naar wens worden aangepast met verschillende soorten achtergronden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een zelfgemaakte foto op de achtergrond te tonen.

Specificaties

De smartwatch heeft een gewicht van 41 gram zonder het bandje. De afmetingen zijn een lengte en een breedte van 45,9 millimeter, bij een dikte van 10,7 millimeter. De secundaire Li-ion batterij kan eenvoudig worden opgeladen met een meegeleverde kabel. De accu kan dan tot 14 dagen lang gebruikt worden. Het apparaatje is gemaakt met een behuizing van roestvrij staal. Naast de mogelijkheid om de tijd te tonen, is de Honor MagicWatch 2 ook te gebruiken als personal coach. Het horloge is voorzien van 15 verschillende sportstanden. Hiermee kunnen activiteiten zoals bijvoorbeeld zwemmen, fietsen, wandelen, hardlopen, bergbeklimmen en nog veel meer worden bijgehouden.

Overige kenmerken

De aanwezige gps zorgt ervoor dat de snelheid tijdens activiteiten wordt bijgehouden en dat de route wordt opgeslagen. Met een ingebouwde hoogtemeter kan er ook data over hoogteverschillen worden opgeslagen. Speciaal voor het hardlopen zijn er 13 verschillende cursussen beschikbaar. Deze kunnen gebruikt worden door middel van een gesproken begeleiding. Met een hartslagmeter kan de hele dag door het hartritme worden bijgehouden. Ook als je aan het zwemmen bent. Het horloge is waterbestendig tot een diepte van 50 meter. Alle data en gegevens die verzameld worden tijdens activiteiten, kunnen worden bekeken in een handige app voor op de smartphone.

Aanvullende informatie

Naast gezondheidsfuncties en ondersteuning bij het sporten, kan de Honor MagicWatch 2 ook gebruikt worden om muziek te luisteren. Hiervoor heeft het horloge een opslagcapaciteit van 4 GB. Er kan draadloos verbinding gemaakt worden met draadloze oordopjes of een draadloze koptelefoon. De Honor MagicWatch 2 wordt gekoppeld met een telefoon via Bluetooth en kan vervolgens gebruikt worden om mee te bellen. Het apparaat kan gekoppeld worden aan Apple en Android toestellen. Voor de meeste functies en eigenschappen wordt door Android ondersteuning geboden. Dat is bij iOS apparaten niet altijd het geval.

Honor MagicWatch 2 | Zwart (46mm) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Honor MagicWatch 2 | Zwart (46mm) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,041 kg
Afmetingen 1,07 × 4,59 × 4,59 cm
Merk

Uitvoering

MagicWatch 2

Kleur

Zwart

Kastgrootte

46 mm

Artikelnummer (EAN)

6901443357857

Video Review