Hauwei Watch GT2 Pro (zwart)
Huawei Watch GT2 Pro
139,95 Koop product

Huawei Watch GT2 Pro

139,95

Huawei’s Watch GT2 Pro is een stijlvol slim horloge met een titanium behulzing en een batterijduur tot 2 weken. De Watch GT 2 Pro is naast een smartwatch ook een activity tracker met ondersteuning voor meer dan 100 vormen van beweging, waaronder snowboarden en zwemmen doordat het horloge waterbestendig is.

Deze Huawei smartwatch geeft je de keuze uit meer dan 200 verschillende wijzerplaten en beschikt over veel slimme functies zoals 24-uurs hartslagdetectie, slaapmonitoring, GPS-navigatie, 100+ workout modes en draadloos opladen.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.5 (8 stemmen)

Huawei Watch GT2 Pro

De Huawei Watch GT2 Pro is een stijlvol en elegant horloge met veel slimme eigenschappen. De smartwatch wordt gekoppeld met een smartphone en beschikt over een ingebouwde accu. Op het apparaat kan de tijd getoond worden en kunnen veel meer meldingen worden weergegeven. Dat kunnen meldingen zijn van berichten, e-mails, apps of activiteiten. Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de Huawei Watch GT2 Pro een comfortabel horloge. Het horloge wordt geleverd in aan Classic Edition of in een Sport Edition. De stijl en vormgeving van het scherm zijn volledig naar wens aan te passen.

Algemene kenmerken van de Huawei Watch GT2 Pro

De smartwatch is voorzien van een kras- en slijtvaste wijzerplaat die gemaakt is van saffierglas. Het frame waarin het glas is bevestigd, is gemaakt van titanium. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan verschillende soorten wijzerplaten. Hierdoor kan het apparaat telkens een andere uitstraling geven. De smartwatch is ontworpen om gebruikt te worden tijdens het sporten. Er zijn meer dan 100 trainingsmogelijkheden beschikbaar die ondersteuning kunnen bieden bij het sporten. Het apparaat houdt de hele dag door bij welke activiteiten er gedaan worden.

Gezondheid

De Huawei Watch GT2 Pro is geschikt om op verschillende manieren de gezondheid te controleren. Het horloge is voorzien van een ingebouwde gps die gebruikt kan worden voor het bijhouden van routes die je bijvoorbeeld loopt of fietst. Met een ingebouwde sensor kan het zuurstofniveau in het bloed gemeten worden. Ook is het mogelijk om de slaappatronen gedurende de nacht te onderzoeken. Met een ingebouwde hartslagmeter, kan 24 uur per dag het ritme van het hart worden gemonitord. Tijdens het sporten kan er gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om muziek te luisteren via de Huawei Watch GT2 Pro.

Technische specificaties

Het apparaat heeft, zonder het bandje, een afmeting van 11,4 millimeter dik, 46,7 millimeter breed en ook 46,7 millimeter hoog. Het gewicht is 52 gram. Het horlogebandje kan besteld worden in twee verschillende kleuren en het klokje is ook verkrijgbaar in twee kleuren. Het materiaal dat voor het horloge gebruikt is, is titanium met een wijzerplaat van saffierglas. Het 1,39 inch scherm is voorzien van een AMOLED-touchscreen en bied teen resolutie van 454 x 4545 pixels in HD kwaliteit. Het interne geheugen voor het opslaan van data is 4 GB.

Overige technische specificaties

Aan de zijkant is een knop voor het aan- en uitzetten van het apparaat. Deze knop kan ook voor andere functies gebruikt worden. Er wordt ondersteuning geboden aan gps en aan Bluetooth versie 5.1. Hiermee kan de Huawei Watch GT2 Pro gekoppeld worden aan een smartphone. De telefoon moet daarvoor minimaal Android 4.4 of hoger hebben of minimaal iOS 9.0 of hoger. Het horloge is voorzien van een hartslagsensor, een luchtdruksensor, een versnellingsmeter en een lichtsensor. De accu kan draadloos worden opgeladen en gaat tot 14 dagen mee bij normaal gebruik. Het horloge is waterdicht tot op een diepte van 50 meter.

Huawei Watch GT2 Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Huawei Watch GT2 Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,052 kg
Afmetingen 1,14 × 4,67 × 4,67 cm
Merk

Kleur

Zwart

Displayformaat

1.39 inch

Connectiviteit

Bluetooth 5.1

Resolutie

454 x 454 pixels

Opslag

4 GB

Accuduur

2 weken

Accu capaciteit

455 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (EAN)

6972453166494

Video Review