Honor Watch GS Pro
Honor Watch GS Pro
101,91 71,34 Koop product
Aanbieding!

Honor Watch GS Pro

71,34

-30%

De Honor Watch GS Pro is een robuuste en grote smartwatch welke ideaal is voor outdoor activiteiten: dit slimme digitale horloge heeft een ingebouwde activity tracker voor meer dan 100 verschillende workouts en heeft een ingebouwde GPS waardoor je jouw locatie, afstand en snelheid kunt bijhouden zonder dat je je telefoon nodig hebt.

De Watch GS Pro is een rugged smartwatch: het horloge is schokbestendig en blijft functioneren bij extreem lage (tot -40 graden) en extreem hoge (tot 70 graden) temperaturen.

Volgens Honor gaat deze smartwatch tot 25 dagen mee op 1 batterij: in praktijk blijkt dat dit eerder zo’n 2 weken is indien de GPS functie niet is ingeschakeld. Indien GPS wel is ingeschakeld dan is de batterijduur ongeveer 48 uur.

Honor Watch GS Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

aliexpress.com Aliexpress €71,34 » Aliexpress
amazon.nl Amazon.nl €169,00 » Amazon.nl
conrad.nl Conrad.nl €309,00 » Conrad.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.92 (12 stemmen)

Honor Watch GS Pro

De Honor Watch GS Pro is een stijlvol horloge met veel slimme functies. Dit apparaat kan gekoppeld worden met een smartphone. Zo kan het horloge niet alleen dienen voor het tonen van de tijd, maar ook voor het weergeven van meldingen van de telefoon. Daarnaast is het apparaat geschikt om activiteiten bij te houden en de gebruiker te stimuleren om te sporten. De batterij van de Honor Watch GS Pro is zo ontworpen dat hij tot 25 dagen lang kan meegaan op een volle accu. Daarnaast zijn er meer dan 100 workout programma’s beschikbaar die je kunnen ondersteunen bij het sporten.

Algemene kenmerken

Het horloge heeft, zonder het polsbandje, een gewicht van ongeveer 45,5 gram. Het apparaat kan tot 50 meter diep onderwater gebruikt worden en is voorzien van een stijlvol ontwerp. De batterij kan binnen 2 uur volledig worden opgeladen. Bij minimaal gebruik, kan de accu tot wel 25 dagen gebruikt worden. Bij actief gebruik in combinatie met de ingebouwde gps functie, kan de accu tot 48 gebruikt worden. De gps maakt het mogelijk om routes bij te houden tijdens het sporten en om de weg te wijzen.

Gezonde functies

Het horloge is uitgerust met verschillende eigenschappen om gezond te worden en te blijven. Zo zijn er meer dan 100 sportprogramma’s beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor wandelen, zwemmen, hardlopen, fietsen, skiën, bergbeklimmen en nog veel meer. Een ingebouwde hartslagmeter kan 24 uur per dag het hartritme bijhouden en met een sensor is het mogelijk om het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Tijdens het slapen kan de Honor Watch GS Pro ook gebruikt worden om de slaappatronen te analyseren en bij te houden.

Aanvullende informatie

Als de smartwatch gekoppeld is met een telefoon, dan kan er gebruik worden gemaakt van een afstandsbediening om foto’s te maken met de camera op de telefoon. Het is mogelijk om telefoongesprekken aan te nemen via het scherm en er kan muziek geluisterd worden. Een smartphone kan worden gekoppeld door gebruik te maken van Bluetooth. De Honor Watch GS Pro is verkrijgbaar in de kleuren Marl White en Charcoal Black. Het scherm is een 1,39 inch AMOLED scherm met een volledig touchscreen. De resolutie die getoond wordt is 454 bij 454 pixels.

Honor Watch GS Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Honor Watch GS Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,046 kg
Afmetingen 4,8 × 4,8 × 1 cm
Merk

Kleur

Zwart

Artikelnummer (EAN)

6972453169365

Displayformaat

1.39 inch

Accuduur

48 uur

Besturingssysteem

LiteOS

Accu capaciteit

790 Milliampère-uur (mAh)

Waterbestendig

5 ATM

Video Review