Eufy Video Deurbel
Eufy Video Deurbel
199,00 Koop Product

Eufy Video Deurbel

199,00

De Eufy Battery Video Doorbell is een draadloze videodeurbel met scherp beeld en een accuduur van ongeveer 6 maanden. Deze videodeurbel is zeer eenvoudig te installeren en kan draadloos worden geïnstalleerd maar kan ook op de bestaande bedrading van je oude deurbel worden aangesloten.

Als je deze Eufy Videodeurbel eenmaal hebt geïnstalleerd dan kun je vanaf je smartphone, tablet of smarthub altijd zien wie er voor de deur staat wanneer de deurbel gaat. Als de deurbel gaat dan hoor je dit zowel thuis (het geluid komt uit de bijgeleverde HomeBase) als via een notificatie op je telefoons en tablets waarop de EufyHome App geïnstalleerd is.

Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.6 (15 stemmen)

Beschrijving

Eufy Video Doorbell

Draadloze video deurbellen zijn tegenwoordig mogelijk, en de Eufy Video Deurbel is hier een goed voorbeeld van. Zelfs als je niet thuis bent, weet je tegenwoordig wie er voor je deur staat. Deze draadloze video deurbel levert je beelden op in 2K HD, zodat je alles scherp kunt zien. Het apparaat zelf is slim genoeg om te detecteren wanneer er een mens voor de deur staat. Deze deurbel kan zowel audio verzenden als ontvangen, waardoor je kunt communiceren met degene die voor de deur staat. Handig als je vrienden even moet laten weten dat je er aan komt, maar ook als je niet zeker weet wie iemand is en je wilt vragen wat ze voor je deur aan het doen zijn.

Andere eigenschappen van de Eufy Video Doorbell

Dankzij de hoge resolutie van de beelden zie je altijd duidelijk wie er voor je deur staat. Je krijgt een goed beeld van de persoon, van top tot teen. Het installeren van de deurbel is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Deze deurbel maakt gebruik van batterijen, en geeft een melding wanneer deze aan vervanging toe zijn. Waar je voor sommige video deurbellen een maandelijkse prijs moet betalen, hoeft dit voor de Eufy Video Doorbell niet. Mis nooit meer bestellingen of vrienden die voor je deur staan. Bovendien word je privacy altijd gewaarborgd door Eufy.

Eufy Video Deurbel kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy Video Deurbel aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking:

Extra informatie

Gewicht 0.21 kg
Afmetingen 2.8 × 5.4 × 14 cm
Merk

Resolutie

2560 x 1920 pixels (2K)

Accu capaciteit

6500 Milliampère-uur (mAh)

Opslag

16 GB

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Artikelnummer (MPN)

E82101W4

Video Review