Eufy Video Doorbell Dual (2 Pro)
Eufy Video Doorbell Dual
169,00 Koop product

Eufy Video Doorbell Dual

169,00

De Eufy Video Doorbell Dual is een high-tech en veilige deurbel die twee camera’s heeft om dode hoeken te voorkomen. Deze Eufy videodeurbel heeft geen abonnement nodig omdat alle camerabeelden opgeslagen worden op de Eufy HomeBase. Via de EufySecurity App op je telefoon bekijk je alle beelden en praat je met bezoekers.

Deze slimme deurbel is gemakkelijk in een paar minuten te installeren en werkt volledig draadloos. Iedere 3 tot 6 maanden moet je de deurbel wel even opladen. De Eufy Dual 2 Pro moet met je WiFi netwerk verbonden zijn, zorg dus voor een stabiele WiFi verbinding op de plek waar je de deurbel installeert.

Belangrijk: dit product betreft alleen de losse Eufy Dual videodeurbel, welke je nodig hebt als je al een Eufy HomeBase 2 basisstation hebt. Heb je die nog niet? Kies dan voor het pakket inclusief de HomeBase.

Eufy Video Doorbell Dual aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

bol.com Bol.com €169,00 » Bol.com
coolblue.nl Coolblue.nl €189,00 » Coolblue.nl
bcc.nl Bcc.nl €199,00 » Bcc.nl
Uitvoering: Video Doorbell Dual

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.67 (12 stemmen)

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Dat is een mond vol woorden voor een deurbel. Maar deze nieuwe Eufy videodeurbel met 2 camera’s is dan ook een bijzonder slimme deurbel. De kans is groot dat je ergens al eens de voorganger van de Dual 2 Pro hebt zien hangen: de “normale” Eufy Video Deurbel. Dit is namelijk een van de meest verkochte deurbellen in Nederland. Goed nieuws als je nog geen slimme deurbel had en nu een videodeurbel kopen wilt: Eufy heeft een nóg betere deurbel gemaakt.

De Eufy Video Doorbell Dual (2 Pro) met 2 camera’s is een geweldig apparaat voor wie op zoek is naar extra beveiliging voor zijn huis. De dubbele camera’s zorgen voor een breder zicht op wie er aan de deur staat of probeert het huis binnen te komen, en de bewegingsdetectie zal een alarm laten afgaan als er beweging wordt gedetecteerd, wat helpt om potentiële indringers af te schrikken. Bovendien houdt de bewakingsfunctie een oogje in het zeil bij pakjes die worden bezorgd terwijl de huiseigenaar niet thuis is, zodat ze niet worden gestolen of beschadigd. De 2K-resolutie met HDR zorgt voor heldere en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.

Waarom een videodeurbel kopen?

Door een videodeurbel te installeren, verhoog je de veiligheid van uw huis wanneer ongeacht of je thuis, in de buurt of ver weg bent. Dankzij de live beelden kun je nagaan wie er voor de deur staat en – als je thuis bent – of het veilig is en of je zin hebt om de voordeur te openen.

Als iemand probeert je huis binnen te komen terwijl je er niet bent, zal de bewegingsdetectie van de deurbel alarm slaan en je op de hoogte brengen via een notificatie op je telefoon, zodat je de juiste actie kunt ondernemen. Sowieso is de kans dat inbrekers proberen in te breken al een stuk kleiner wanneer je een slimme deurbel met camera’s en/of een draadloze beveiligingscamera hebt hangen.

De meeste videodeurbellen – inclusief de Eufy Dual 2 Pro – hebben ingebouwde verlichting om indringers af te schrikken. Wat bijzonder is aan deze Video Doorbell Dual is dat het apparaat niet 1 maar 2 camera’s heeft: de eerste camera is om personen in de gaten te houden en de tweede camera is om jouw pakketjes in de gaten te houden. Deze bewakingsfunctie, welke men Eufy Delivery Guard™ noemt, houdt alle pakketten in de gaten die worden bezorgd terwijl je weg bent, zodat jij je niet druk hoeft te maken dat ze worden gestolen of beschadigd.

Geen abonnement, dus geen maandelijkse kosten

Één van de unieke voordelen van alle Eufy’s beveiligingsapparaten is dat je bij Eufy geen abonnement nodig hebt voor het gebruik van een cloud dienst om videobeelden te bewaren en bekijken. Dit is in het geval van de Video Doorbell Dual 2 Pro mogelijk dankzij de HomeBase: dit is het basisstation van Eufy waar apparaten zoals deze deurbel maar bijvoorbeeld ook de eufyCam 2 Pro mee verbonden zijn. De HomeBase 2 heeft 16GB opslagcapaciteit wat voldoende is om tot wel 180 dagen aan beeldmateriaal per deurbel of camera te bewaren.

Belangrijk: heb je al een HomeBase 2? Dan kun je de Eufy Dual 2 Pro los kopen. Heb je nog geen HomeBase? Kies van voor het pakket inclusief HomeBase.

Altijd inzicht via de Eufy Security App

De Eufy Security App is de app waarmee je de beelden en video’s kunt bekijken die door jouw Eufy-beveiligingsapparaten worden opgenomen. De app is beschikbaar voor iOS en Android, gratis te downloaden en eenvoudig in gebruik. Met de app heb je te allen tijde live inzicht in wat er in en rondom je huis gebeurt.

De app geeft een overzicht van al je aangesloten beveiligingsapparaten en stelt je in staat om live beelden te bekijken of beelden uit het verleden af te spelen. Je kunt ook pushmeldingen op je telefoon ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd of wanneer er een alarm afgaat. Zo kun je jouw huis gemakkelijk in de gaten houden, waar je ook bent.

Een slimme en veilige toevoeging aan je Smart Home

De Eufy Video Doorbell Dual is een bijzonder slimme deurbel welke een goede aanvulling is op iedere smart home installatie. De deurbel ondersteunt (nog) geen Apple HomeKit, maar verder zit er zo ongeveer ieder stukje technologie in dat je wel- en niet zou kunnen bedenken. Qua Smart Home toepassingen ondersteunt de deurbel zowel Google Assistant als Amazon Alexa.

Zoals eerder genoemd heeft deze Eufy videodeurbel 2 camera’s. Het doel van de extra camera is niet alleen om pakketjes in de gaten te houden, maar ook om de kijkhoek van de lens te vergroten. Een veel voorkomende klacht van gebruikers van videodeurbellen is namelijk dat de kijkhoek te klein is, waardoor je geen volledig beeld van de voortuin krijgt. De primaire camera op de Eufy Video Doorbell Dual heeft een 2K videoresolutie met HDR (hoog contrastratio) voor een kristalhelder beeld, terwijl de tweede camera naar beneden gericht is met een aanpasbare kijkhoek. Op deze manier heb je geen blinde vlekken meer en zie je alles wat voor je deur gebeurt.

Een belangrijk onderdeel van een beveiligingscamera of videodeurbel is natuurlijk bewegingsdetectie. Deze nieuwe Eufy videodeurbel maakt daarvoor gebruik van 2 soorten techniek. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een passieve infrarood sensor (PIR) welke beweging op basis van temperatuursverandering detecteert, en van een radar welke beweging detecteert op basis van verandering in elektromagnetische straling.

Om te communiceren met bezoekers, pakketbezorgers en andere mensen die voor de deur staan of aanbellen kun je gebruik maken van de ingebouwde microfoon en speaker van de deurbel. Via de Eufy Security App op je telefoon kun je praten met wie er voor de deur staat.

Eufy Video Doorbell Dual kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy Video Doorbell Dual aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Video Doorbell Dual

Kleur

Zwart

Accuduur

3 tot 6 maanden

Smart Home integraties

Amazon Alexa, Google Home

Artikelnummer (EAN)

0194644096724

Product Video

Installatie Video