Eken V7 videodeurbel
Eken V7

Eken V7

37,95

Met de Eken V7 video deurbel kun je op ieder moment zien wie er voor de deur staat en zelfs met mensen aan de voordeur communiceren. Deze video deurbel is dus enerzijds een handig gadget, maar anderzijds ook een manier om je huis beter te beveiligen.

Deze slimme deurbel neemt continu videobeelden op in Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Wanneer de deurbel ingedrukt wordt krijg je automatisch een push-notificatie op je telefoon waardoor je kunt zien wie er aangebeld heeft en met deze persoon kunt praten. Je kunt ook via een mobiele app voor Android en iOS de camerabeelden van de Eken V7 bekijken wanneer je dat wilt.

Het installeren van deze slimme deurbel is heel eenvoudig: de Eken V7 werkt namelijk op batterijen, dus je hoeft je geen technisch kennis nodig om de deurbel aan te sluiten op de bestaande bedrading. De Eken V7 deurbel wordt standaard geleverd met een gong waardoor je in huis een geluid hoort wanneer de deurbel gaat en je niet alleen afhankelijk bent van de notificaties op je telefoon.

Eken V7 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

banggood.com Banggood.com €37,95 » Banggood.com
aliexpress.com Aliexpress €48,79 » Aliexpress

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.4 (10 stemmen)

Eken V7 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eken V7 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 2,7 × 6,5 × 12,8 cm
Merk

Uitvoering

V7

Kleur

Zwart

Resolutie

1920 x 1080 pixels (Full HD)

Connectiviteit

WiFi

Artikelnummer (EAN)

8718819130963