Eufy Smart Scale P2 Pro
Eufy Smart Scale P2 Pro

Eufy Smart Scale P2 Pro

59,99

Als je op zoek bent naar een slimme weegschaal voor in de badkamer, dan is deze Smart Scale P2 Pro van Eufy zeker de moeite waard om te overwegen. Deze digitale weegschaal is voorzien van WiFi en Bluetooth en zit vol met slimme functies. Natuurlijk is de basisfunctie van een weegschaal – je gewicht meten – mogelijk met de Eufy Smart Scale P2 Pro, maar deze weegschaal doet veel meer: de P2 Pro maakt onder andere een 3D-beeld van jouw lichaam en meet je hartslag, BMI en lichaamsvet.

Eufy Smart Scale P2 Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €59,99 » Amazon.nl
amazon.de Amazon.de €59,99 » Amazon.de

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.8 (10 stemmen)

Eufy Smart Scale P2 Pro

De Eufy Smart Scale P2 Pro is een slimme weegschaal met veel functies die meer doet dan alleen uw gewicht meten. Hij geeft u ook een volledig overzicht van uw lichaamssamenstelling, inclusief BMI, botmassa, spiermassa, vochtpercentage en meer. Bovendien kunt u uw vooruitgang bijhouden, zodat u kunt zien hoe goed u het doet. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezond wilt blijven, de Eufy Smart Scale P2 Pro is een uitstekende keuze.

Wat de Eufy Smart Scale P2 Pro onderscheidt van andere weegschalen is de geavanceerde technologie. Zij maakt gebruik van bio-elektrische impedantie analyse (BIA) om nauwkeurig uw lichaamssamenstelling te meten. BIA is een veilige en betrouwbare methode die al tientallen jaren in ziekenhuizen en klinieken wordt gebruikt

Een andere geweldige functie van de Eufy Smart Scale P2 Pro is de 3D virtuele lichaamsmodus. Hiermee kunt u een realistisch, driedimensionaal model van uw lichaam zien, zodat u uw vooruitgang beter kunt visualiseren. U kunt deze functie ook gebruiken om meerdere gebruikers te volgen

Eufy’s Smart Scale P2 Pro synchroniseert ook met apps van derden, zoals Apple Health, Fitbit en Google Fit. Zo kunt u uw vorderingen bijhouden en zien hoe goed u het doet. Bovendien kunt u uw gegevens gemakkelijk delen met uw arts of trainer.

De Eufy Smart Scale P2 Pro is een weegschaal van topklasse die een uitgebreid beeld geeft van uw lichaamssamenstelling. Als u op zoek bent naar een weegschaal die meer doet dan alleen uw gewicht meten, is de Eufy Smart Scale P2 Pro een uitstekende keuze.

Belangrijkste voordelen van de Eufy’s P2 Pro slimme weegschaal:

  • Meet nauwkeurig uw lichaamssamenstelling, inclusief BMI, botmassa, spiermassa, vochtpercentage en meer.
  • Maakt gebruik van geavanceerde BIA-technologie voor betrouwbare resultaten.
  • Heeft een 3D virtuele lichaamsmodus om uw vooruitgang beter te visualiseren.
  • Synchroniseert met apps van derden voor eenvoudig bijhouden en delen van gegevens.
  • Kan meerdere gebruikers volgen.

Eufy Smart Scale P2 Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy Smart Scale P2 Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Smart Scale P2 Pro

Kleur

Zwart

Batterijen

4 AAAA batterij(en) vereist.

Artikelnummer (MPN)

T9149311