Tronsmart Apollo Bold
Tronsmart Apollo Bold

Tronsmart Apollo Bold

22,47

De Tronsmart Apollo Bold zijn draadloze oordopjes met Bluetooth 5.0 en Active Noise Cancelling (ANC) waardoor je in alle stilte kunt genieten van jouw favoriete muziek met een hoge geluidskwaliteit. Dankzij de TrueWireless™ Stereo Plus technologie van Tronsmart bieden de Apollo Bold earbuds een stereo-geluid zonder enige vertraging.

Zoals de meeste volledig draadloze Bluetooth oordopjes worden ook de Tronsmart Apollo Bold geleverd met een draadloze oplaadcase waarin de oordopjes worden opgeladen op het moment dat je deze opgeborgen hebt. In combinatie met de oplaadcase is de accuduur van deze oordopjes tot wel 30 uur, en het opladen gaat eenvoudig en snel met een USB-C kabel.

Tronsmart Apollo Bold aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €22,47 » Amazon.de
geekmaxi.com Geekmaxi.com €86,99 » Geekmaxi.com
geekbuying.com Geekbuying.com €91,84 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.56 (16 stemmen)

Tronsmart Apollo Bold

Met de Tronsmart Apollo Bold oordoppen heeft Tronsmart weer een sterk staaltje technologie gecombineerd met een strak en comfortabel design. Het bedrijf doet er alles aan om te zorgen dat jij als gebruiker de best mogelijke beleving van het afgespeelde geluid krijgt. Het geluid wat uit de Tronsmart Apollo Bold oordoppen komt, is nagenoeg perfect en laat je alle geluiden tot in detail beleven. Door het ergonomische design van de oordoppen zul je zonder problemen langdurig gebruik kunnen maken van de oordoppen. De batterij van de Tronsmart Apollo Bold gaan ook lang genoeg mee en dit komt mede doordat deze weinig stroom nodig zijn. Je kunt er 10 uur lang mee luisteren en dit naar 30 uur brengen door middel van de oplaad case.

Naar eigen wensen instellen

Om de Tronsmart Apollo Bold oordoppen te bedienen, kun je de app van Tronsmart downloaden. Deze is voor zowel Apple als Android beschikbaar en helpt je het geluid van de Tronsmart Apollo Bold zo in te stellen als jij wilt. Je kunt namelijk zo makkelijk het geluid aanpassen per muziekgenre of geluid dat je wilt afspelen. Zo kun je heel makkelijk controle houden over het geluid en het optimaliseren. De Tronsmart Apollo Bold oordoppen zijn verder voorzien van touch control. Dit kun je ook in de app aanpassen naar je eigen wensen. De Tronsmart Apollo Bold oordoppen zijn verder waterdicht en ook stof zal niet in de oordoppen terecht komen.

Tronsmart Apollo Bold kopen?

Als je op zoek bent naar alle Tronsmart Apollo Bold aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Apollo Bold

Kleur

Zwart

Accuduur

30 uur

Connectiviteit

Bluetooth 5.0 aptX

Artikelnummer (MPN)

TRONSMART-APOLLO-BOLD

Product Video

Video Review