Tronsmart Force 2
Tronsmart Force 2

Tronsmart Force 2

59,99

De Tronsmart Force 2 is een kleine en lichte draagbare speaker met Bluetooth 5.0 welke waterbestendig is en een goede geluidskwaliteit levert. Deze compacte luidspreker weegt slechts 627 gram maar levert desondanks een krachtig geluid met een vermogen van 30W.

Vanwege het kleine formaat en het robuuste design neem je deze speaker eenvoudig overal mee naar toe om jouw favoriete muziek te beluisteren. Omdat de Tronsmart Force 2 waterbestendig is (IPX7 gecertificeerd) is het geen enkel probleem om deze speaker buiten te gebruiken. Heb je meerdere Force 2 speakers? Dan kun je meer dan 100 van deze speakers aan elkaar koppelen!

Wanneer de Tronsmart Force 2 volledig is opgeladen dan kun je tot wel 15 uur non-stop muziek afspelen voordat je de speaker weer moet opladen. Met de meegeleverde USB-C oplaadkabel is de speaker in 3 uur tijd volledig opgeladen.

Tronsmart Force 2 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekmaxi.com Geekmaxi.com €59,99 » Geekmaxi.com
amazon.de Amazon.de €69,99 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €78,16 » Amazon.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.17 (6 stemmen)

Tronsmart Force 2 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Tronsmart Force 2 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,627 kg
Afmetingen 7,2 × 16,3 × 6,4 cm
Merk

Uitvoering

Force 2

Kleur

Zwart

Spraakbesturing

Google Assistant, Siri

Accu capaciteit

2500 Milliampère-uur (mAh)

Accuduur

15 uur

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Bluetooth 5.0, USB-C

Waterbestendig

IPX7 (dompeldicht)

Artikelnummer (MPN)

TRONSMARTFORCE2

Product Video