Your Cart

Waar moet ik op letten bij het kopen van een pocket printer?

Pocket printers zijn de laatste jaren flink in opmars. Een pocket printer is niet alleen een mooie gadget voor jezelf, maar het is ook een mooi cadeau om te geven. In deze blog leggen wij uit waar jij op moet letten als je een pocket printer gaat kopen. Zo ben je er van verzekerd dat jij de beste pocket printer koopt die bij jou wensen past!

De printtijd
Als je op zoek gaat naar de beste pocket printers, dan is het belangrijk dat je let op de printtijd. Veel pocket printers hebben slechts enkele seconden nodig om een foto te printen. Er zijn ook pocket printers die er een stuk langer over doen. Ben jij ongeduldig? Dan is het verstandig om een pocket printer te pakken die een korte printtijd heeft.

Het design
Als tweede is het belangrijk om te letten op het design. Niet alleen of het design mooi is, maar ook of het design praktisch is. Voor veel mensen is het belangrijk dat een pocket printer gemakkelijk meegenomen kan worden in een (hand)tas.

Zwart wit of kleur
Daarnaast is het belangrijk of je alleen in zwart wit wilt printen, of ook in kleur. Sommige pocket printers kunnen alleen in zwart wit printen. Het zou zonde zijn als jij deze pocket printer koopt, terwijl jij juist in kleur wil printen.

De prijs/kwaliteitverhouding
Voordat je zomaar de eerste de beste pocket printer gaat kopen, is het goed om naar de prijs/kwaliteitsverhouding te kijken. Dit doe je door goed te kijken naar reviews van mensen. De gemiddelde prijs van een pocket printer ligt rond de €100. Als een pocket printer duur is, dan betekent dit nog niet direct dat het een goede pocket printer is, want je betaalt ook vaak alleen al voor een merk.

De kosten van het papier
Een pocket printer kan goedkoop zijn, maar het printpapier weer duur. Zo kan goedkoop uiteindelijk duurkoop zijn. Als jij ongeveer weet hoeveel foto`s jij gaat printen, dan kan je kijken met welke pocket printer + papier jij het voordeligste bent.

Conclusie
Voordat je zomaar een pocket printer gaat kopen, is het verstandig om eerst de pocket printer te controleren aan de hand van de bovengenoemde stappen. Zo zorg jij ervoor dat jij de beste pocket printer vindt die aan jouw wensen voldoen. Hopelijk vind jij een goede pocket printer. Op Topgekocht.nl vind jij ook andere tips waardoor jij producten eenvoudiger kan selecteren.