Insta360 Go 3
369,99 Koop product

Insta360 Go 3

369,99

De Insta360 Go 3 is de allerkleinste actiecamera op de markt. De camera geeft een 2.7k resolutie en kan via magneten en tientallen accessoires overal aan gemonteerd worden, inclusief je t-shirt. De Insta360 Go 3 heeft een vernieuwde actiepod met kantelbaar touchscreen en een verlengde accuduur. Je kunt de camera en de actionpod van elkaar loskoppelen voor extra draagcomfort. De Insta360 Go 3 is waterdicht en heeft een uitstekende Flowstate stabilisatie en 360 Horizon Lock voor stabiele beelden in alle situaties. De camera is verkrijgbaar met 32GB, 64GB en 128GB opslagruimte.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 0 (0 stemmen)

Kleinste actiecamera

De Insta360 Go 3 is de derde generatie van Insta360’s kleinste actiecamera. De Insta360 Go 3 is niet alleen klein en krachtig, maar ook de meest universele actiecamera op de markt. Het is namelijk mogelijk om de kleine camera uit de vernieuwde Actionpod te halen, waarna je de camera met behulp van de vele accessoires op verschillende manieren op jezelf of objecten kunt monteren. Insta360 levert bij de camera verschillende magnetische mounts waarmee je de Insta360 Go 3 onder andere op je pet, t-shirt en selfie-stick kunt plaatsen.

Altijd mooie opnames

Met een 2.7K resolutie, Flowstate stabilisatie en 360 Horizon Lock maak je met de piepkleine Insta360 Go 3 altijd en overal duidelijke en stabiele opnames. Of je nou gaat mountainbiken of gewoon video’s wilt maken van je kinderen op het strand, de Insta360 Go 3 is de perfecte actiecamera om altijd mee te nemen. Dankzij de waterdichte behuizing kun je de Insta360 Go 3 ook onder water gebruiken. Functies als Pre-recording, Loop Recording en Timed Capture zorgen ervoor dat je nooit belangrijke momenten mist. Ook kun je slow-motion en timelapse video’s maken. Uiteraard is het maken van foto’s ook mogelijk.

Actionpod met groot touchscreen

In tegenstelling tot eerdere generaties is de actionpod van de Insta360 Go 3 nu uitgerust met een volwaardig touchscreen. Hierdoor heeft de camera veel meer weg van de traditionele GoPro en andere actiecamera’s. Het scherm van de Insta360 Go 3 is echter kantelbaar, wat de Go 3 ook een ideale vlog-camera maakt. Wanneer je de Go 3 uit de Actionpod haalt, blijft de camera via Bluetooth verbonden met de actionpod. Hierdoor kun je de losse Go 3 nog gewoon met de Actionpod bedienen. Met de losse Insta360 Go 3 kun je ongeveer 45 minuten opnemen. In combinatie met de Actionpod kun je tot zo’n 170 minuten opnemen.

Inbegrepen

1x GO 3 (32GB, 64GB of 128GB opslagruimte)
1x Action Pod
1x lensbeschermer (standaard geïnstalleerd op de lens)
1x magnetische hanger
1x draaibare houder
1x Easy-Clip

Insta360 Go 3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Insta360 Go 3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Insta360 Go 3

Kleur

Zwart, Wit

Product Video