Your Cart
Top 10 Noise Canceling koptelefoons (GadgetFabriek)

Top 10 Noise Cancelling koptelefoons 2022

Beste Noise Cancelling koptelefoons van 2022

Of het nu is om tijdens het reizen of om simpelweg op het werk in alle rust van muziek te kunnen genieten, het gebruik van koptelefoons met ruisonderdrukking – ofwel Active Noise Cancelling – is enorm populair en belangrijk geworden: tegenwoordig wil iedereen ongestoord in het vliegtuig kunnen chillen of op een willekeurige locatie muziek kunnen bekijken zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf. Daarom ben je wellicht benieuwd: “wat zijn de beste koptelefoons met noise cancelling in 2022?”, en daarop geeft GadgetFabriek je graag het antwoord.

1. Apple AirPods Max

Deze koptelefoon is één van de nieuwste producten van Apple op het gebied van audio, en heeft dan ook vele hoogstaande features. De AirPods Max zijn ontworpen met pasieve ruisonderdrukking in het achterhoofd, waardoor je nooit meer gestoord wordt door lawaai wanneer je muziek luistert of een film kijkt.

Daarnaast beschikt deze koptelefoon over twee aparte drivers: één voor basgeluid en één voor hoge tonen, waardoor je muziek altijd kristalhelder zal klinken. Als kers op de taart is de AirPods Max ook nog eens draadloos, wat betekent dat je nooit meer last zult hebben van knellende of vervelende kabels.

2. Bowers & Wilkins PX7 S2

Deze luxe noise cancelling koptelefoon is ontworpen met het oog op prestaties: de drivers zijn gemaakt van koolstofvezel, waardoor ze lichter en stijver zijn dan andere drivers op de markt. Dit levert een betere geluidsweergave op, waardoor je muziek nog nooit zo goed hebt gehoord. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met akoestische kamers, die ervoor zorgen dat je muziek niet alleen kristalhelder, maar ook vol en krachtig klinkt. En met de passieve ruisonderdrukking aan boord word je nooit meer gestoord door geluid van buitenaf.

3. Sony WH-1000XM5

Deze koptelefoon van Sony is de opvolger van het populaire XM4-model en beschikt over een aantal verbeterde functies. Zo is de ruisonderdrukking nog beter dan voorheen, waardoor je muziek altijd in kristalheldere kwaliteit zal horen. Daarnaast is de batterijduur met de Sony WH-1000XM5 verlengd tot 30 uur, waardoor je langer muziek kunt luisteren zonder dat jeoptelefoon opladen hoeft. En met de Quick Attention-functie kun je snel het geluid dempen, zodat je bijvoorbeeld een gesprek kunt aangaan zonder dat je koptelefoon af hoeft te doen.

4. Bose QuietComfort 45

Deze ruisonderdrukkende koptelefoon van Bose is ontworpen om je zo veel mogelijk rust te geven: met de Active Noise Cancelling-functie worden alle storende achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je muziek in alle rust kunt beluisteren. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met drie verschillende microfoons, waardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 20 uur hoef je je nooit meer druk te maken over een lege accu.

5. Anker SoundCore Space Q45

Deze ruisonderdrukkende koptelefoon van Anker is perfect voor mensen die vaak reizen: met de pasieve ruisonderdrukking aan boord worden alle storende achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in alle rust kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon draadloos, waardoor je nooit meer last zult hebben van vervelende knellende of rommelige kabels. En met de batterijduur van 30 uur hoef je je ook nooit druk te maken over een lege accu.

6. Sennheiser Momentum 4

Deze hoofdtelefoon van Sennheiser is ontworpen om zo veel mogelijk ruis te blokkeren: met de NoiseGard-technologie worden alle achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in kristalheldere geluidskwaliteit kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met twee verschillende microfoons, waardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 30 uur hoef je je nooit meer druk te maken over een lege accu.

7. Bang & Olufsen Beoplay HX

Deze luxe koptelefoon van Bang & Olufsen is ontworpen om zo veel mogelijk ruis te blokkeren: met de Active Noise Cancelling-functie worden alle achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in kristalheldere geluidskwaliteit kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met twee verschillende microfoons, waardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 30 uur hoef je nooit meer druk te maken over een lege accu.

8. Bose Noise Cancelling Headphones 700

Deze koptelefoon van Bose is ontworpen om zo veel mogelijk ruis te blokkeren: met de Active Noise Cancelling-functie worden alle achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in kristalheldere geluidskwaliteit kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met twee verschillende microfoonswaardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 20 uur hoef je nooit meer druk te maken over een lege accu.

9. Beats Studio 3 (Apple)

Deze noise cancelling koptelefoon van Beats is ontworpen om zo veel mogelijk ruis te blokkeren: met de Active Noise Cancelling-functie worden alle achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in kristalheldere geluidskwaliteit kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met twee verschillende microfoons, waardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 12 uur hoef je nooit meer druk te maken over een lege accu.

10. JBL Tour One

Deze noise cancelling koptelefoon van JBL is ontworpen om zo veel mogelijk ruis te blokkeren: met de Active Noise Cancelling-functie worden alle achtergrondgeluiden gedempt, waardoor je in kristalheldere geluidskwaliteit kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de koptelefoon uitgerust met twee verschillende microfoons, waardoor je gesprekken duidelijk en verstaanbaar zullen klinken. En met de batterijduur van 15 uur hoef je nooit meer druk te maken over een lege accu.

Conclusie: beste noise cancelling koptelefoons 2022

Als je op zoek bent naar de beste noise cancelling koptelefoon van 2022, dan is dit lijstje met 10 topmodellen zeker iets voor jou! Van draadloze koptelefoons tot koptelefoons met ruisonderdrukkende technologieën, er is voor ieder wat wils. En met batterijduur tot wel 30 uur hoef je je nooit meer druk te maken over een lege accu. Dus waar wacht je nog op? Kies jouw favoriet en geniet van je muziek in alle rust!