Your Cart

Roidmi EVA Robotstofzuiger Doet Al Het Vervelende Schoonmaakwerk Voor Je!

Met de Roidmi EVA veeg- en dweilrobot is de werklast voor het vegen en dweilen van de vloer minimaal. Het enige wat je handmatig moet doen is het vervangen van de dweilmodule, het dumpen van de stof en het onderhouden van de robotstofzuiger. De rest heb je geen omkijk naar, want de Roidmi EVA robotstofzuiger maakt de vloer helemaal automatisch schoon. Ook als jij niet thuis bent.

Steeds meer dingen worden geautomatiseerd, wat in sommige gevallen nadelig is maar in veel gevallen ook grote voordelen met zich meebrengt. Neem bijvoorbeeld een automatische stofzuiger zoals de Roidmi EVA, die de vloer kan schoonmaken zonder dat je hiervoor zelf omkijk naar hebt. De robotstofzuiger kan op vooraf ingestelde tijden je huis doorrijden om stof op te zuigen. Vervolgens kan de robotstofzuiger nogmaals door de kamer rijden om de vloer te dweilen.

Vloer zonder moeite dweilen

Als je een dweil niet op tijd schoonmaakt, verplaats je het vuil die al op de dweil zit over de rest van de vloer, wat juist resulteert in het vervuilen van het huis in plaats van het schoonmaken. Daarom is het noodzakelijk om de dweil regelmatig met de hand te wassen, wat veel tijd en moeite kost. Gelukkig is dit bij de Roidmi EVA niet aan de orde, want de stofzuiger zal automatisch terugrijden naar het bijbehorende basisstation zodra de dweilen vies zijn. Eenmaal aangekomen zal het basisstation de dweilen reinigen. Na het reinigen van de dweilen hervat de robotstofzuiger zijn route. Je kunt zelf aangeven of je de dweilen elke 6, 10 of 12 minuten wilt laten schoonmaken. Met de aanschaf van de Roidmi EVA voorkom je dus dat een vieze dweil vuil verplaatst over de vloer, zonder dat je de dweil met de hand schoon hoeft te maken. Dit levert dus gemak en tijdsbesparing op.

Om ongelukken te voorkomen beschikt de Roidmi EVA over allerlei sensoren, waaronder LDS4.0 lasernavigatie en obstakelontwijking. Deze sensoren kunnen de robotstofzuiger begeleiden om het hele huis op een uitgebreide en gedetailleerde manier schoon te maken, terwijl meubels worden vermeden en schade wordt voorkomen.

Stofbak van stofzuiger slechts één keer per 60 dagen legen

Het constant legen van de stofbak van een stofzuiger is niet iedereens favoriete klusje, omdat je bijvoorbeeld geen vuile handen wilt krijgen. Het niet snel legen van de stofbak kan echter leiden tot een vieze geur of zelfs het verspreiden van vuil zoals schimmel. Gelukkig heeft de Roidmi EVA hier iets op bedacht, in de vorm van een innovatieve automatische stofopvangfunctie.

Nadat de robotstofzuiger klaar is met het schoonmaken van de vloer, zuigt het basisstation automatisch al het afval van de stofbox op in een stofzak. Dit hele proces duurt slechts 12 seconden. De stofzak heeft een inhoud van 3 liter en is uitgerust met een antibacteriële coating en een antigeur-functie. Gemiddeld hoeven gebruikers deze stofzak slechts een keer in de 60 dagen te vervangen. Deze functie lost dus het probleem van de geur van de stofbox op en vermijdt de moeite van het regelmatig handmatig legen van de stofbox.

De Roidmi EVA robotstofzuiger is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Bekijk hieronder de prijsvergelijking voor de beste prijzen.