Xiaomi Roborock H6 stofzuiger
Xiaomi Roborock H6
245,00 Koop product

Xiaomi Roborock H6

245,00

Op zoek naar een snoerloze stofzuiger met lange accuduur? Met de Roborock H6 van Xiaomi kun je tot wel anderhalf uur (90 minuten) stofzuigen op 1 volle accu. Deze stofzuiger is redelijk licht met een gewicht van slechts 1.4kg en is daarom overal goed inzetbaar. Je kunt de Roborock H6 in verschillende modi instellen om de zuigkracht te bepalen, waardoor je bijvoorbeeld langer kunt stofzuigen op harde vloeren (weinig zuigkracht nodig) dan wanneer je een tapijt of kleed stofzuigt.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (10 stemmen)

Xiaomi Roborock H6

De Xiaomi Roborock H6 is een draadloze stofzuiger die heel makkelijk te gebruiken is en weinig ruimte inneemt. De stofzuiger is licht en makkelijk wendbaar. Hierdoor kun je alle moeilijke plekken in je huis heel simpel bereiken. De stofzuiger weegt maar 1.4 kg en is daardoor ook uitermate geschikt als je niet zo zwaar kunt tillen. De Xiaomi Roborock H6 heeft een zeer krachtig en constant zuigvermogen. Dit houdt in dat ongeacht hoe vol de opvangbak is of hoe laag de accuspanning is, de Xiaomi Roborock H6 nog steeds even krachtig zuigt. Bij de Xiaomi Roborock H6 worden allerlei opzetstukken geleverd. Zo kun je heel veel verschillende type ondergronden zeer eenvoudig stofzuigen.

Zeer sterke accu

De draadloze stofzuiger heeft maar liefst een accu die 90 minuten meegaat als je deze op eco stand zet. Als je turbo modus kiest, zal je een accu van ongeveer 10 minuten hebben. De Xiaomi Roborock H6 heeft 4 uur nodig om helemaal weer op te laden. Het handige van de draadloze Xiaomi Roborock H6 is dat je deze zowel met een lange stang als een kort handvat kunt gebruiken. Het is dus zowel een stofzuiger als een kruimeldief en vervangt daardoor heel gemakkelijk meerdere apparaten in huis.

Xiaomi Roborock H6 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Roborock H6 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Roborock H6

Artikelnummer (EAN)

6970995781601

Video Review