Your Cart

Neakasa P2 Pro: De Complete Verzorgingsset en Stofzuiger Voor Uw Hond en Kat

De seizoenen veranderen en dit kan impact hebben op uw hond of kat. Het is daarom belangrijk om uw huisdier goed te verzorgen, of het nou gaat om gezond eten of het verzorgen van de vacht. De Neakasa P2 Pro is een alles-in-een verzorgingskit + stofzuiger die het verzorgen van jouw huisdier makkelijker, sneller en stiller moet maken.

Heeft jouw hond of kat een dikke vacht, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de vacht goed te verzorgen en wat de gevolgen kunnen zijn als je dit niet doet. Je kunt de vacht borstelen met een normale haarborstel of de vacht verzorgen door wat druppeltjes te geven om vlooien te bestrijden, maar om een vacht langdurig gezond te houden is het investeren in een verzorgingsset zoals de Neakasa P2 Pro geen overbodige.

De Neakasa P2 Pro is een stofzuiger met allerlei hulpstukken die de stofzuiger geschikt maakt voor elk type vacht, van kortharige katten tot langharige Golden Retrievers. De verschillende mondstukken zorgen ervoor dat je in alle situaties de volledige vacht kunt verzorgen en schoonmaken. Is jouw huisdier toe aan een trimbeurt of heeft jouw huisdier last van klitten in de vacht, dan kun je dit ook aanpakken met de Neakasa P2 Pro. De set komt namelijk met een trimmer en vijf verschillende maten opzetstukjes, die variƫren in maat van 3mm tot 24mm.

Met een 400W motor, een 35W zuigkracht en een 2 liter haar/stof opslag kent de Neakasa P2 Pro geen grenzen. Ondanks de kracht van de stofzuiger is de stofzuiger met een geluid van 52 decibel erg stil, wat natuurlijk wel zo prettig is voor jouw huisdier. Daarnaast kun je de kracht van de stofzuiger bijstellen, zodat je zelfs de gevoeligste huisdieren kunt borstelen.

De stofzuiger is overigens niet alleen geschikt voor het borstelen en verwijderen van losse haren rechtstreeks vanaf de vacht, maar ook voor het borstelen van bijvoorbeeld jouw bankstel, tapijt en andere plekken waar de haren van jouw huisdier zich makkelijk verzamelen. Ook komt de stofzuiger met een handige houder waarop je alle vijf de mondstukken netjes kunt plaatsen voor een overzichtelijk en makkelijk gebruik van de Neakasa P2 Pro.

Neakasa P2 Pro aanschaffen bij GearBerry!

Of jouw huisdier nou een dunne, dikke, korte of lange vacht heeft, de Neakasa P2 Pro is het perfecte apparaat om jouw huisdier te verzorgen en tegelijkertijd jouw huis schoon te houden. Het borstelen van jouw huisdier, het trimmen van de vacht en het schoonzuigen van jouw bankstel is allemaal mogelijk met dit apparaat. De Neakasa P2 Pro is bij GearBerry verkrijgbaar voor 184 euro.

Van 7 tot 13 november kun je bij GearBerry profiteren van de Double Eleven Flash Sale. De hele week biedt de webwinkel hoge kortingen aan op verschillende producten. Zo kun je op deze Flash Sale pagina verschillende kortingscodes vinden die tot $40 korting geven. Ook kun je gewoon profiteren van de kortingen die Gearberry deze hele week geeft. Deze kortingen kunnen oplopen tot 50%. Daarnaast kun je prijzen winnen door deel te nemen aan de Wheel of Fortune, waarbij je 100% kans hebt om een korting te winnen die kan oplopen tot $399. Kortom, er zijn vele manieren om te profiteren van de Double Eleven Flash Sale.