Your Cart

Met deze gadgets profiteer je nog meer van jouw telefoon

De telefoon is een apparaat dat bij veel mensen standaard in de broekzak of in de tas zit. Dat is ook niet zo gek, want een telefoon is nou eenmaal ontzettend handig om te hebben. Zo kun je er natuurlijk van alles mee: foto’s maken, bellen, gamen, appen… Je kunt er overigens voor zorgen dat je nóg meer kunt genieten van jouw smartphone. Zo kun je de nodige gadgets voor jouw telefoon aanschaffen: hieronder zetten we een aantal onmisbare gadgets voor je telefoon op een rij.

1. Telefoonhoesje 

Heb je een nieuwe telefoon met abonnement via Bellen.com aangeschaft? Dan mag een telefoonhoesje zeker niet ontbreken. Een telefoonhoesje beschermt allereerst jouw telefoon tegen krassen en barsten. Mocht jouw telefoon een keer vallen, dan kan het hoesje de klap opvangen en is het risico op schade minder. Naast de bescherming biedt een telefoonhoesje nog meer voordelen. Zo kun je door middel van het telefoonhoesje jouw telefoon herkennen. Mocht je jouw telefoon zijn kwijtgeraakt, dan maakt het telefoonhoesje jouw telefoon een stuk herkenbaarder. Bovendien zijn er talloze telefoonhoesjes te vinden, waardoor er altijd wel een leuk telefoonhoesje voor jou tussen zit.

2. Screenprotector

Om jouw telefoon nog beter te kunnen beschermen, kun je een screenprotector op het scherm van jouw telefoon plakken. Een screenprotector is een glazen of een plastic plaatje dat het scherm van jouw telefoon beschermt. Zo voorkom je krassen en houd je jouw telefoon mooi. Combineer het telefoonhoesje met een screenprotector en je houdt je telefoon langer mooi en onbeschadigd. 

3. Oordopjes

Wanneer je onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon thuis lekker aan het chillen bent: de telefoon wordt veel gebruikt om muziek op af te spelen. Zo kun je de muziekervaring vanuit jouw telefoon nog meer opkrikken door oordopjes erbij aan te schaffen. Je hebt de keuze uit meerdere soorten oordopjes. Zo kun je denken aan draadloze oordopjes met elk hun eigen specificaties. Je hebt bijvoorbeeld draadloze oordopjes met noise cancelling. Wil je liever geen oordopjes? Dan kun je ook kiezen voor een koptelefoon. 

4. Draadloze oplader

Tegenwoordig beschikken de modernste telefoons over een functie die het mogelijk maakt om de accu draadloos op te laden. Dat is handig, mocht je bijvoorbeeld het kabeltje van de oplader zijn vergeten. Ook is een draadloze oplader handig wanneer je tegelijkertijd muziek wil luisteren via oordopjes of een koptelefoon met draad, wanneer deze dezelfde ingang gebruikt als de oplader. Zo kun je genieten van de muziek, terwijl jouw telefoon tegelijkertijd wordt opgeladen. Wil je weten welke telefoons draadloos kunnen opladen? Dan kun je eens smartphones zoals iPhones vergelijken met elkaar.