Your Cart

Let op deze drie zaken wanneer je earbuds wilt halen

Iedereen heeft altijd zijn of haar verlanglijstje vol staan met producten die een waardevolle toevoeging aan het dagelijkse leven zullen zijn. Op deze lijst mogen earbuds zeker niet ontbreken! Zo kun je heerlijk in de trein luisteren naar je favoriete artiesten of een interessante gast op een podcast horen spreken. Echter zijn er enkele zaken waar je op dient te letten voordat je besluit earbuds aan te schaffen. In deze blog lichten we deze aspecten voor je toe.

Kijk of ze noise cancelling zijn

In de eerste plaats is het verstandig om te kijken of de earbuds die je wilt halen, noise cancelling zijn. Dit houdt in dat je andere geluiden minder tot zelfs helemaal niet meer hoort wanneer je de earbuds in hebt. Er zijn gelukkig vele earbuds van deze variant op de markt, maar de Beste Noise Cancelling Earbuds vinden kan nog steeds lastig zijn. Lees dan ook voor de zekerheid de reviews van anderen wanneer je een mooi model hebt gevonden.

Kunnen ze tegen zweet en vocht?

Ten tweede is het van essentieel belang dat de earbuds die je aanschaft, tegen zweet en vocht kunnen. Dit is met name handig wanneer je bijvoorbeeld een fan bent van hardlopen of regelmatig gaat fitnessen. Je wilt namelijk niet dat je na een lekkere workout met vieze oren komt te zitten of zelfs dat de earbuds het helemaal niet meer doen. Er zijn speciale sport earbuds die hier speciaal op gefocust zijn, dus houd deze optie zeker in de gaten.

Bedraad of draadloos?

Tot slot is het ook belangrijk om na te denken over of je liever bedrade of draadloze earbuds wilt. Draadloos is natuurlijk heel erg fijn, maar het kan soms zo zijn dat de verbinding wegvalt of dat de batterij snel leeg raakt. Bedraad is dan weer een stuk minder praktisch, maar je zult hierdoor ook geen last hebben van een slechte verbinding of een snel lege batterij. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Al met al is het vinden van earbuds moeilijker als gedacht wanneer je geen rekening houdt met deze aspecten van deze productsoort. Gelukkig heb je met de kennis van nu hier geen last meer van. Wij hopen dan ook van harte dat je nu volop kunt genieten van je toekomstige earbuds.