Xiaomi Mi Smart Alarm Clock
Xiaomi Mi Smart Alarm Clock

Xiaomi Mi Smart Alarm Clock

39,99

Er zijn maar weinig mensen die vroeg opstaan als hobby hebben, maar als je dan toch kiest voor een wekker, dan kun je het best voor de Xiaomi Mi Smart Alarm Clock kiezen. Het ziet eruit als een traditionele wekker, maar dan helemaal van deze eeuw. De Mi Smart Alarm Clock heeft een 3,97 inch kleurendisplay met 800×480 pixels, een 1,5 inch luidspreker en de ingebouwde Chromecast waarmee je ‘s morgens vroeg kunt genieten van je favoriete muziek. Dit is geen gewone wekker met wekkerradiofunctie, maar een klok met slimme extra functies. Zo kun je de Smart Clock bijvoorbeeld ook gebruiken om informatie op te vragen via de Google Assistent of het checken van de weersvoorspellingen . Wil je de wekker niet als wekker gebruiken? Dan maak je er een fotolijstje van, of je gebruikt het als slimme hub in je Smart Home-systeem.

Xiaomi Mi Smart Alarm Clock aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

alternate.nl Alternate.nl €39,99 » Alternate.nl
techpunt.nl Techpunt.nl €49,95 » Techpunt.nl
conrad.nl Conrad.nl €57,99 » Conrad.nl
bol.com Bol.com €59,95 » Bol.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.6 (10 stemmen)

Xiaomi Smart Clock: jouw slimme wekker

Met zoveel functies is de Xiaomi Mi Smart Alarm Clock te goed om het simpelweg een wekker te noemen. Noem het een wonderdoosje dat je helpt bij het opstaan. Deze high-tech alarmklok heeft onder meer mogelijkheden om met YouTube en Spotify te werken. Heb je een playlist gemaakt met je favoriete muziek om mee op te staan? Dan speelt de Xiaomi Mi Smart Alarm Clock deze ‘s morgens vroeg al voor je af.Deze wekker is ook meteen een slimme assistent, want het heeft ondersteuning voor Google-Assistent. Daarmee integreer je ook meteen je Chromecast. Zo kun je je eigen filmpjes en foto’s direct vanaf je smartphone of tablet casten. Dan is je wekker een schermpje of een fotolijstje. En als je ‘m als smart speaker wilt gebruiken, kun je dat doen via Bluetooth. Ontzettend handig!

Ontspannen wakker worden

Misschien merk je al dat we een beetje enthousiast zijn van al die functies. Misschien wil jij de wekker gewoon gebruiken waar het voor bedoeld is: uitgerust wakker worden. Dat Xiaomi met al die technische snufjes niet is vergeten dat dit een wekker is, blijkt wel uit de keuze voor de verschillende watch faces, die je helemaal naar wens kunt aanpassen. De slimme klok heeft bovendien een Sunrise-alarmfunctie. Die verhoogt het alarmgeluid en de helderheid van het scherm geleidelijk.Terwijl traditionele wekkers je uit bed drillen met een hard geluid, is de Xiaomi Mi smart Alarm Clock veel vriendelijker. Het simuleert een rijzende zon. Volgens wetenschappers word je daar veel gelukkiger en uitgeruster mee wakker. Het vergrendelscherm heeft ook aanraakondersteuning, zodat je nog even kunt snoozen, als je dat wilt.

Een wonderdoosje

De Mi Smart Alarm Clock is zoveel meer dan een wekker. Het apparaat toont ook alle gewenste informatie uit Google Assistant. Denk bijvoorbeeld aan het weer, het verkeer, of je binnenkomende afspraken. Als je dat wilt, kun je een Good Morning Routine aanmaken, om een vast schema af te werken, dat elke ochtend herhaald wordt.Dan hebben we het nog niet gehad over de vormgeving van de wekker. Het heeft een prachtig, wit, minimalistisch ontwerp. Daardoor past deze alarmklok op praktisch elk nachtkastje. Dat is nog eens lekker wakker worden.

Xiaomi Mi Smart Alarm Clock kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Smart Alarm Clock aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Smart Alarm Clock

Kleur

Wit

Artikelnummer (EAN)

6934177723384

Product Video