Your Cart

Houden meisjes net zoveel van gadgets als jongens?

Jongens zijn gek op gadgets. Zo hebben ze vaak niet alleen een smartphone of game-console, maar ook andere leuke gadgets zoals een op afstand bestuurbare drone, een slim horloge of een headset. Uiteraard zijn jongens niet de enigen die gek zijn op gadgets en daarom bespreken wij in dit artikel een aantal leuke cadeaus voor meisjes.

1. Powerbank

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, ook al op jonge leeftijd. Kinderen gebruiken hun smartphone doorgaans om in contact te blijven met hun ouders en vrienden, maar ook voor het kijken van YouTube, het luisteren van muziek en natuurlijk voor het maken van foto’s.

Niets is vervelender als de accu van de smartphone leeg is als je een van deze taken wilt uitvoeren en daarom is een powerbank een must-have. Een powerbank is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, die een smartphone doorgaans meerdere keren volledig kan opladen. Gelukkig hoeft een powerbank helemaal niet duur te zijn, waardoor een powerbank ook toegankelijk is voor kinderen.

2. Ringlamp

Social media is helemaal in. Veel kinderen delen bijna dagelijks foto’s en video’s via diensten als Facebook, Instagram, TikTok, etc. Om mooie opnamen te maken kun je een ringlamp overwegen, waarbij vlogs, livestreams of tutorials nog mooier overkomen. Een ringlamp kan vaak in meerdere kleuren en op verschillende helderheden licht uitstralen, waardoor je alle vrijheid hebt om jouw opnamen nog opvallender te maken.

3. Koptelefoon

Een koptelefoon is een ander must-have gadget, want wanneer een kind op YouTube zit, een film kijkt of naar muziek luistert, hoeft niet iedereen om haar heen mee te luisteren. Met een koptelefoon los je dit probleem op. Een koptelefoon haal je al in huis voor een paar tientjes, of voor een paar honderd euro als je voor de hoogste kwaliteit wilt gaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke roze headset of voor kleine witte draadloze oordopjes van Apple.

4. Polaroid camera

Ieder kind maakt wel eens foto’s, helemaal als ze samen met vrienden aan het spelen zijn. Dit kan natuurlijk gewoon met de smartphone, maar als je een fysieke foto wilt hebben is een polaroid camera een veel leuker alternatief. Een polaroid camera maakt net als een traditionele camera een foto wanneer je op de shutter klikt. Het verschil is dat een polaroid camera direct de foto uitprint, zodat je de foto vervolgens in je slaapkamer kunt ophangen of als cadeau kunt geven aan je vriend of vriendin.

5. Föhnborstel

Als tienermeisjes wakker worden willen ze vaak niet direct de deur uit. Veel meisjes vinden het namelijk belangrijk om eerst mooie kleding uit te zoeken, misschien wat make-up op te doen en vervolgens hun haren mooi te maken. Bij deze laatste stap kan een föhnborstel een verschil maken. Met een dergelijke borstel kun je namelijk je haar drogen en tegelijkertijd je haar stijlen. Of je nou stijl, golvend of krullend haar hebt, een föhnborstel zorgt ervoor dat je elke morgen met mooi haar de deur uit gaat.