Tronsmart T6 Plus
Tronsmart T6 Plus

Tronsmart T6 Plus

46,20

De Tronsmart T6 Plus is een compacte Bluetooth Speaker welke tot wel 40W vermogen levert, wat deze kleine speaker enorm krachtig maakt en veel bass geeft.

De Tronsmart T6 Plus is waterbestendig (IPX6 gecertificeerd) en kan daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt deze speaker eenvoudig met je mobiele telefoon koppelen via Bluetooth 5.0, maar daarnaast kan de T6 Plus ook muziek afspelen vanaf een USB stick, SD-kaart of via AUX.

Je kunt deze speaker ook gebruiken als een powerbank: het opladen van de speaker zelf gaat via een USB-C aansluiting, maar je kunt van de aanwezige USB-A poort gebruik maken om jouw mobiele telefoon op te laden met de Tronsmart T6 Plus.

Tronsmart T6 Plus aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekbuying.com Geekbuying.com €46,20 » Geekbuying.com
geekmaxi.com Geekmaxi.com €69,99 » Geekmaxi.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.56 (9 stemmen)

Tronsmart T6 Plus speaker

De Tronsmart T6 Plus is een draadloze outdoor speaker in een compact formaat met een krachtig geluid. Deze speaker levert een vermogen van 40 watt en heeft 360° surround sound: de luidspreker speelt geluid af in alle richtingen, waardoor je vanuit alle kanten jouw muziek goed kunt horen.

De T6 Plus is een waterdichte speaker (IPX6), je kunt ‘m dus zorgeloos gebruiken in de regen of in de sneeuw. Wanneer je deze speaker volledig hebt opgeladen kun je tot wel 15 uur non-stop muziek afspelen. Het afspelen van muziek kan trouwens via Bluetooth 5.0 maar ook vanaf een SD-kaart, via USB of met een AUX kabel. Deze speaker beschikt over NFC pairing: als je telefoon NFC ondersteunt dan kun je eenvoudig en snel de speaker met je telefoon koppelen door je smartphone tegen de speaker aan te houden.

Het opladen van deze speaker gaat via USB-C en duurt tussen de 3 en 5 uur. Een handige functie van de Tronsmart T6 Plus is dat je de speaker ook als powerbank kunt gebruiken: via de USB-A poort op de speaker kun je eenvoudig jouw telefoon opladen wanneer je wat extra stroom nodig hebt.

Tronsmart T6 Plus kopen?

Als je op zoek bent naar alle Tronsmart T6 Plus aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

T6 Plus

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Bluetooth 5.0, NFC, SD-kaart, USB-A, USB-C

Accuduur

15 uur

Waterbestendig

IPX6 (waterbestendig)

Artikelnummer (EAN)

9110024790984

Video Review