Your Cart

Hoe beveilig je je woning voor een goede prijs?

Het aantal woninginbraken in Nederland is ieder jaar hoog. Er valt veel te halen in Nederlandse woningen en bovendien let niet iedereen goed op de veiligheid van de woning. Met name in de zomer blijven veel ramen open staan en worden deuren op kieren gezet die daarmee dieven uitnodigen om even de woning binnen te glippen. Een inbraak kan voor veel schade zorgen. Ten eerste is de kans groot dat je waardevolle spullen kwijtraakt, maar daarnaast brengen dieven ook vaak veel schade toe aan je woning. Wil je daarom kwaadwillende mensen buiten de deur houden, kijk dan eens naar een goed alarmsysteem. Als je weet waar je moet zoeken, kun je voor een heel zacht prijsje een systeem installeren dat gelijk aanslaat wanneer iemand je woning wil binnendringen.

Kies voor een verzekering

Een alarminstallatie is vaak duur en niet zelden is dat voor mensen een reden om dan maar helemaal geen alarmsysteem te nemen. Daardoor lopen zij grote risico’s en die kun je gemakkelijk voorkomen door niet een alarm te kopen, maar door er een te huren. Dit kun je doen aan de hand van de Alarm in Huis verzekering van Univé. Met deze verzekering kun je een hoogwaardig alarmsysteem huren voor een schappelijk bedrag per maand. Je kunt zelfs kiezen uit meerdere opties. Kies je voor het basisalarm of kies je voor uitbreidingen zoals een camera? Wat je ook kiest, je huurt een systeem dat eenvoudig zelf aan te brengen is en waarvoor je niet hoeft te boren. Zo is in een half uurtje werk je hele woning optimaal beveiligd tegen indringers en dat alles zonder dat je een forse investering hoefde te doen.

Wat doet dit alarm?

Heb je je alarm eenmaal geïnstalleerd, dan zal deze aanslaan wanneer er beweging plaatsvindt in je woning. Het systeem werkt namelijk met bewegingsmelders. Deze kun je aanbrengen bij je ramen en bij je deuren. Het systeem is zo gemaakt dat je niet bang hoeft te zijn dat je alarm aanslaat wanneer je huisdieren hebt. Gaat het alarm, dan krijg je gelijk een melding op je telefoon. Heb je voor een camera gekozen, dan kun je op je telefoon zien of er onraad is. Bleek het loos alarm, dan kun je het alarm meteen weer uitschakelen. Zie je een indringer? Bel dan gelijk de politie.

Een goede verzekering geeft rust

Wil jij niet alleen een alarm in je huis maar ook de rest van je woongenot verzekeren? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheid om je cv-onderhoud te laten verzekeren. Eveneens kun je de zekerheid krijgen dat je schoorsteen op tijd geveegd wordt en dat je dakgoten gereinigd worden. Zo kun je een hoop problemen voorkomen en dat is nog altijd beter en voordeliger dan al die problemen moeten genezen.