OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z

OnePlus Buds Z

44,06

Na het succes van de eerste draadloze oordopjes van het Chinese merk OnePlus, de “Buds”, heeft men een nieuwe variant draadloze oordopjes op de markt gebracht voor een nog betere prijs: de OnePlus Buds Z. Nu deze fabrikant in Europa een groot marktaandeel in de smartphones heeft met hun high-end Android telefoons voor concurrerende prijzen, zet OnePlus zich in om goede audioproducten te ontwikkelen voor een goede prijs.

Met een adviesverkoopprijs van slechts €59,- zijn de OnePlus Buds Z zonder twijfel goedkope draadloze oordopjes te noemen, hoewel ze nog net niet zo betaalbaar zijn als bijvoorbeeld de Xiaomi True Wireless Earphones 2.

Toch zijn de Buds Z zeker de moeite waard om te overwegen: de geluidskwaliteit is goed, de batterijduur is (inclusief de bijgeleverde oplaadcase) zo’n 20 uur en het opladen gaat razendsnel. Deze earbuds hebben bovendien een IP55 certificering, wat betekent dat je gerust de Buds Z kunt gebruiken in de regen of tijdens het sporten.

OnePlus Buds Z aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

gearbest.com Gearbest.com €44,06 » Gearbest.com
geekbuying.com Geekbuying.com €47,12 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 2.74 (46 stemmen)

Buds Z: draadloze oordopjes van OnePlus

OnePlus is een Chinees merk dat jaren geleden de Europese markt veroverd heeft met hun budgetvriendelijke smartphone, de OnePlus One. Na veel populariteit in de smartphone markt gewonnen te hebben heeft OnePlus nu hun eigen ook draadloze oordopjes beschikbaar: Buds Z. De Buds Z zijn de budgetvriendelijke opvolger van de OnePlus Buds en zijn voorzien van slimme technologie waarmee je altijd en overal comfortabel muziek kunt luisteren en gesprekken kunt voeren. De Buds Z worden standaard geleverd met een oplaadcase waar je de oordopjes in bewaart, en welke bovendien de oordopjes oplaadt wanneer je ze niet gebruikt.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Apple AirPods Pro en de Sony WF-1000XM3 zijn de OnePlus Buds Z niet voorzien van actieve ruisonderdrukking, ofwel Active Noise Cancelling (ANC). Desondanks hebben de Buds Z een vorm van ruisonderdrukking welke OnePlus “environmental noise reduction” noemt. Deze technologie zorgt er voor dat omgevingsgeluid vervaagt wanneer je de Buds Z gebruikt, alsmede dat de geluidskwaliteit van telefoongesprekken beter is dan normaal.

De OnePlus Buds Z zijn voorzien van 10mm drivers, wat redelijk gemiddeld is voor oordopjes (8-15mm). Echter door middel van OnePlus’ Bass Boost technologie kun je er op rekenen dat muziek met veel lage tonen ook goed zal klinken met de Buds Z. Verder zijn de oordopjes voorzien van Bluetooth 5.0 en Dolby Atmos ondersteuning voor virtuele 3D audio. Een handige functie van deze draadloze oordopjes is de “quick switch” functionaliteit: hiermee kun je snel eenvoudig van bluetooth connectie wisselen tussen 2 verschillende apparaten, zoals bijvoorbeeld je computer en je smartphone. De OnePlus Buds Z zijn overigens geschikt voor alle apparaten die Bluetooth ondersteunen, waaronder alle Android telefoons en iPhones.

OnePlus Buds Z kopen?

Als je op zoek bent naar alle OnePlus Buds Z aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,00435 kg
Afmetingen 2,34 × 2,34 × 3,8 cm
Merk

Uitvoering

Buds Z

Kleur

Wit

Connectiviteit

Bluetooth 5.0

Accuduur

5 uur

Accu capaciteit

80 Milliampère-uur (mAh)

Gewicht

8,7 g

Artikelnummer (MPN)

E502A

Product Video