Your Cart

De beste winter gadgets voor tijdens de koude maanden

Tijdens de koude wintermaanden is er niets zo fijn als een aantal handige gadgets die alles net even wat dragelijker maken. Gadgets die je kunnen helpen de koude donkere dagen wat lichter te maken of je kunnen opvrolijken. Hieronder de leukste gadgets voor tijdens de winter.

Warme oren met een  goede koptelefoon

Een koptelefoon geeft schitterend geluid, maar ook nog eens warme oren. Als je buiten gaat wandelen of sporten dan is een goede koptelefoon een goede investering. Over het algemeen geven koptelefoons het beste geluid, maar dus ook warme oren. Koop bijvoorbeeld de nieuwe Airpod Max. Deze vallen goed over je oren en geven een mooi geluid. Bekijk hier de beste Airpods aanbieding.

Wat warmer met een warmtekussen

Iedereen kent een warmtedeken, maar tegenwoordig bestaan er ook warmtekussens. Zeker de Stoov en Sit & heat warmtekussens zijn ontzettend handig, want deze werken op accu. Je kan de kussen dus heerlijk bij je nemen, ook als er geen stopcontact in de buurt is. De meeste warmtekussens kunnen makkelijk 4 uur zonder stroom waardoor jij je tijdens de koude dagen heerlijk kunt opwarmen.

Touchscreen vriendelijke handschoenen

Moet jij veel naar buiten tijdens de koude dagen, dan zijn heerlijk warme handschoenen onmisbaar. Maar je mobiele telefoon gebruiken is dan lastig, vaak moet je dan de handschoenen weer uit doen. Neem daarom handschoenen die je ook kunt gebruiken op je telefoon. Deze hebben speciale vingertoppen die geregistreerd worden op het scherm van je smartphone.

Altijd warme koffie bij je werkplek

De verwarming mag niet meer al te hoog staan en dat betekent dat het wat frisser in huis is. Het nadeel is niet alleen dat jij het wat kouders hebt, maar ook je koffie of thee sneller afkoelt. Als je druk aan het werk bent kan dat wel eens voor een koude kop koffie zorgen. Dit kan je voorkomen door op je werkplek een koffiekop warmer te plaatsen. Dit plaatje houd de koffie warm, ook als jij even druk bent.

De lekkerste winterse maaltijden 

Bij de winter denk je al gauw aan erwtensoep, een heerlijke stoofpot of een stamppot. Veel winterse gerechten vergen een langere tijd van garen en daarvoor is een slowcooker perfect. Je kan gerechten op een lage temperatuur bereiden voor een lange tijd waardoor ze de perfecte garing krijgen. Ideaal voor een lekkere soep of heerlijke stoommaaltijd. Bekijk hier alle slowcooker aanbiedingen.

Goede sloffen

Ik weet niet of je bij sloffen direct aan een gadget denkt, maar als het thuis wat kouders is dan maken sloffen het verschil. Je voeten zullen namelijk snel afkoelen door de koude vloer en hebben je voeten het koud, dan heb jij het koud. Warme voeten zijn dus de sleutel tot een warm gevoel en daarom zijn goede sloffen ontzettend belangrijk. Koop warme sloffen en je hoeft de verwarming veel minder vaak aan te zetten.

Slim je huis verwarmen

De meeste thermostaten kan je aan of uitzetten door de temperatuur te verhogen of verlagen. Het nadeel is dat de verwarming vaak aanstaat wanneer dit niet nodig is. Bijvoorbeeld als je even van huis gaat of naar bed gaat en vergeet de verwarming uit te zetten.

Met een slimme thermostaat kun je dit probleem verhelpen. De meeste slimme thermostaten leren aan de hand van jouw instellingen wanneer je de verwarming aan en uit wilt hebben. Op een gegeven moment wordt je huis dus verwarmd zonder dat jij hier nog maar iets voor hoeft te doen.