NIU KQi3 Elektrische Step
NIU KQi3 Sport
799,00 Oorspronkelijke prijs was: €799,00.499,00Huidige prijs is: €499,00. Koop product
Aanbieding!

NIU KQi3 Sport

Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €499,00.

-38%

De NIU KQi3 elektrische step is perfect voor iedereen die op zoek is naar een snelle, leuke manier om zich te verplaatsen. Met snelheden tot 25km/h en een accu die tot ruim 65 kilometer actieradius levert, kan deze e-scooter je overal brengen waar je maar heen wilt. Het brede stuur en dek maken het gemakkelijk om met de KQi3 te rijden, en de 9,5” rubberen luchtbanden zorgen voor een uitstekende schokabsorptie. Het Dual-Braking System zorgt voor een veilige remkracht, terwijl de krachtige Halo koplamp je ‘s nachts zichtbaar houdt. Met de NIU App (Bluetooth connectiviteit) kun je jouw rijstatistieken controleren, je snelheidsinstellingen aanpassen en zelfs de NIU step vergrendelen voor je gemoedsrust.

NIU KQi3 Sport aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €499,00 » Amazon.de
Niu.com Niu.com €599,00 » Niu.com
Uitvoering: KQi3 Sport

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (6 stemmen)

NIU KQi3 kopen?

De NIU KQi3 is een high performance elektrische scooter die perfect is voor woon-werkverkeer in de stad. Met een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius tot 65 km, brengt de KQi3 je snel en efficiënt waar je moet zijn. De scooter heeft ook een slank en stijlvol ontwerp, waardoor het een goede keuze is voor degenen die een statement willen maken terwijl ze onderweg zijn. Of je nu op zoek bent naar een snelle en handige manier om je door de stad te verplaatsen, of je wilt gewoon wat hoofden laten draaien als je voorbij scheurt, de NIU KQi3 is een interessante elektrische step.

NIU levert de KQi3 in 3 versies: de Sport, Pro en Max. Laten we eens kijken naar de verschillen en overeenkomsten tussen de KQi3 elektrische steps.

Vergelijking: NIU KQi3 Sport vs KQi3 Pro vs KQi3 Max.

De KQi3 Sport is het meest betaalbare model in de reek, met een adviesprijs van €599. Het is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige elektrische scooter die de klus klaart zonder enige franje. De Sport heeft een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius tot 40 km. Hij wordt geleverd met een standaard LED koplamp en achterlicht, evenals een dubbele schijfrem op het voorwiel. Aan de achterkant heeft het Sport-model geen remmen. De accu heeft een capaciteit van 365Wh en is in 5 uur tijd volledig opgeladen.

De KQi3 Pro is het middenklasse model, met een adviesprijs van €699. Dit model is de perfecte keuze voor degenen die wat meer vermogen en actieradius willen van hun KQi3, maar niet de hoogste prijs willen betalen. De Pro heeft ook een topsnelheid van 25 km/u, maar de actieradius bedraagt ruim 50 kilometer. Je kunt dus zeker 10 kilometer langer rijden met de Pro in vergelijking met de Sport, omdat de KQi3 een grotere batterij heeft met een capaciteit van 486Wh. Het opladen duurt wel een uurtje langer, namelijk 6 uur. Een ander belangrijk voordeel van de KQi3 Pro vs de KQi3 Sport is dat het Pro-model zowel aan de voorkant als achterkant is uitgerust met een dubbele schijfrem. Dat maakt de elektrische step extra veilig.

De KQi3 Max is het topmodel van de reeks, welke een aanbevolen verkoopprijs van €899 heeft. Het is de perfecte keuze voor degenen die de krachtigste en beste NIU step kopen willen. Net als de andere KQi3 steps is de topsnelheid 25 kilometer per uur, maar de KQi3 Max heeft een actieradius van 65 kilometer. De Max is net als de Pro uitgerust met dubbele schijfremmen op zowel het voorwiel als het achterwiel. Met een gewicht van 21,1 kilo is dit de zwaarste step, wat ook volledig logisch is omdat deze e-step de grootste accu heeft met een capaciteit van 608Wh. Het volledig opladen van de KQi3 Max duurt ongeveer 8 uur.

Alle drie de modellen worden geleverd met 2 jaar garantie. Met zijn geweldige prestaties, stijlvolle design en concurrerende prijsstelling is de NIU KQi3 is een elektrische step die zeker de moeite waard is om eens een ritje mee te maken.

NIU KQi3 Sport kopen?

Als je op zoek bent naar alle NIU KQi3 Sport aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

KQi3 Sport

Maximale snelheid

25 km/u

Maximaal bereik

40 km

Artikelnummer (EAN)

6972782763579

Product Video