Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Ben je op zoek naar luidsprekers, oordopjes, een koptelefoon of een soundbar van absolute topkwaliteit? Dan ben je bij B&W, voluitgeschreven Bowers & Wilkins aan het juiste adres. Op GadgetFabriek.nl vind je de beste Bowers & Wilkins aanbiedingen, maar wat is het verhaal eigenlijk achter dit merk?

Bowers & Wilkins, algemeen bekend als BW, is een Brits bedrijf dat consumenten- en professionele luidsprekers en hoofdtelefoons produceert. Het bedrijf werd in 1966 opgericht door John Bowers en Roy Wilkins in Worthing, West Sussex. De naam “Bowers & Wilkins” is ontstaan door de familienamen van de twee oprichters te combineren.

B&W ontwerpt audioproducten van hoge kwaliteit, zoals draadloze hoofdtelefoons en oordopjes, draadloze luidsprekers, passieve luidsprekers en soundbars. Het bedrijf heeft talrijke prijzen gewonnen voor het ontwerp en de kwaliteit van zijn producten. De producten van B&W worden niet alleen verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld, maar worden ook gebruikt door veel bekende opname-artiesten en -producenten.

Als je op zoek bent naar topkwaliteit audioproducten, dan is Bowers & Wilkins het merk voor jou!

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten