Bowers & Wilkins Formation Bar
Bowers & Wilkins Formation Bar
1.249,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.249,00.349,00Huidige prijs is: €349,00. Koop product
Aanbieding!

Bowers & Wilkins Formation Bar

Oorspronkelijke prijs was: €1.249,00.Huidige prijs is: €349,00.

-72%

De Bowers & Wilkins Formation Bar is de perfecte soundbar voor het creëren van de beste geluidsbeleving in uw home cinema. Met zijn slanke ontwerp past hij prachtig onder je tv en dankzij de vele functies kun je er gemakkelijk meerdere apparaten op aansluiten.

Het vermogen van 240 W zorgt ervoor dat er genoeg geluid uit de Formation Bar komt, of je nu films kijkt of naar muziek luistert. Deze soundbar ondersteunt multi-room audio met andere Bowers & Wilkins speakers.

Bowers & Wilkins Formation Bar aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

coolblue.nl Coolblue.nl €349,00 » Coolblue.nl
audioexpert.nl Audioexpert.nl €1.249,00 » Audioexpert.nl
ep.nl Ep.nl €1.249,00 » Ep.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (2 stemmen)

Bowers & Wilkins Formation Soundbar

Voor een home theater systeem met soundbar is de Bowers & Wilkins Formation Bar een zeer goede keuze. Dit is een soundbar met een strak design die heel mooi onder je tv past. Je kunt ervoor kiezen om deze onder de tv neer te zetten of op te hangen met een muurbeugel, afhangend van wat er bij jou thuis mogelijk is. De Bowers & Wilkins Formation Bar is voorzien van maar liefst 9 drivers om je een perfect geluid te kunnen geven. Het is dan ook een perfect soundbar als je graag naar muziek luistert of graag naar films kijkt. Met de Bowers & Wilkins Formation Bar zul je je in de studio of in de bioscoop wanen.

Makkelijk aan te sluiten

Aangezien de soundbar geschikt is om te koppelen met Formation draadloze technologie heb je geen kabels meer nodig om de soundbar op je tv aan te sluiten. Je kunt ook meerdere apparaten aan de soundbar koppelen om zo echt het bioscoop gevoel te versterken. Verder kun je via onder meer Apple AirPlay, Spotify Connect en bluetooth eenvoudig apparaten koppelen met de Bowers & Wilkins Formation Bar. Het installeren van deze soundbar is in een mum van tijd gedaan en zo luister je binnen de kortste keren naar de meest prachtige geluiden. Het is een soundbar die zwart met grijs is en voorzien is van rosé gouden details.

Specificaties B&W Formation Bar

De Bowers & Wilkins Formation Bar heeft een lengte van 119,4 cm, een breedte van 6,8 cm en een hoogte van 11,2 cm. De Bowers & Wilkins Formation Bar is de ideale soundbar om de beste geluidservaring te creëren in uw thuisbioscoop. Het strakke design maakt het een mooie toevoeging aan uw interieur en de vele functies maken het gemakkelijk om meerdere apparaten aan te sluiten. Met deze soundbar geniet je van muziek en films alsof je in de studio of bioscoop bent. Met 240W vermogen weet je zeker dat er genoeg geluid uit de Formation Bar zal komen.

Het streamen van jouw muziek gaat makkelijk, aangezien de Formation Bar een draadloze B&W Soundbar is. Je speelt muziek af via de Bowers & Wilkins Music App, Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth, Roon en Spotify Connect. Handig: de Formation Bar kan gekoppeld worden aan andere Bowers & Wilkins speakers, zoals de Formation Duo of Formation Wedge.

Bowers & Wilkins Formation Bar kopen?

Als je op zoek bent naar alle Bowers & Wilkins Formation Bar aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Formation Bar

Artikelnummer (EAN)

0714346329502