Yeelight 1S LED Lamp (Kleur) - E27 fitting
Xiaomi Yeelight 1S (E27)

Xiaomi Yeelight 1S (E27)

19,95

De Yeelight LED Bulb 1S (Color) is een slimme LED lamp met een E27 fitting welke 16 miljoen kleuren ondersteunt voor de ideale sfeerverlichting. Deze slimme lamp is voorzien van WiFi en kan bestuurd worden met je smartphone of met je stem.

De Xiaomi Yeelight 1S is de ideale toevoeging aan je smart home en kan dan ook eenvoudig gekoppeld worden aan onder andere Google Home, Apple HomeKit, Samsung SmartThings en Xiaomi Mi Home. Daarnaast kun je de verlichting instellen en programmeren via de gratis Yeelight App voor Android en iOS.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.75 (4 stemmen)

Yeelight 1S LED Lamp

De Xiaomi Yeelight 1S is een slimme lamp welke je overal in huis kunt gebruiken om sfeerverlichting of normale verlichting te regelen. Deze LED lamp heeft een E27 fitting, ondersteunt 16 miljoen kleuren en is te besturen via jouw favoriete smart home platform. Het energie verbruik van de Yeelight 1S is slechts 8.5 watt en de geschatte levensduur is 25.000 uur.

Met behulp van de gratis Yeelight app kun je vanaf je smartphone of tablet de verlichting instellen zoals jij het wilt. Zo kun je de kleur van de verlichting instellen, de verlichting dimmen of de helderheid verhogen, of bijvoorbeeld de lamp instellen om op een bepaald tijdstip geleidelijk aan of uit te schakelen.

Naast besturing via de Yeelight app kun je de Xiaomi Yeelight 1S ook koppelen aan Google Home, Apple HomeKit en andere smart home systemen. Hierdoor kun je de verlichting ook instellen door middel van spraakbesturing. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen “Ok Google, dim de verlichting in de slaapkamer” of “He Siri, zet de verlichting in de woonkamer uit”.

Xiaomi Yeelight 1S (E27) kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Yeelight 1S (E27) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Yeelight 1S (Kleur)

Lichtopbrengst

800 Lumens

Smart Home integraties

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Mi Home

Artikelnummer (MPN)

YLDP13YL

Video Review