Tronsmart Spunky Beat
Tronsmart Spunky Beat

Tronsmart Spunky Beat

26,99

Met de Spunky Beat earbuds introduceert het Chinese merk Tronsmart een paar hoge kwaliteit goedkope draadloze oordopjes met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. De Tronsmart Spunky Beat oordopjes combineren namelijk een lange accuduur met effectieve Active Noise Cancelling (ANC) en een hoge geluidskwaliteit.

De Tronsmart Spunky Beat draadloze oordopjes kun je eenvoudig met je telefoon, tablet of computer verbinden via Bluetooth 5.0. Een belangrijk voordeel van deze oordopjes is dat deze Qualcomm® aptX™ ondersteunen: deze technologie zorgt er voor dat muziek en andere audio in een hoge resolutie worden afgespeeld zonder verlies van geluidskwaliteit.

Tronsmart Spunky Beat aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekmaxi.com Geekmaxi.com €26,99 » Geekmaxi.com
geekbuying.com Geekbuying.com €27,48 » Geekbuying.com
amazon.nl Amazon.nl €56,95 » Amazon.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.16 (19 stemmen)

Tronsmart Spunky Beat

De Tronsmart Spunky Beat draadloze oordopjes zijn perfect als je graag goed geluid wilt en daarbij geen gedoe meer wilt met draden. De Tronsmart Spunky Beat zijn te bedienen via een app zodat je het geluid kan aanpassen naar jouw eigen voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld met de equalizer het geluid zo aanpassen dat het perfect is voor een bepaald genre of een podcast. Zo kun je het optimale geluid krijgen voor wat je wilt gaan luisteren. De verbinding kan gemaakt worden via bluetooth en dit is een zeer stabiele verbinding. Het kost de Tronsmart Spunky Beat oordopjes weinig energie en dat is alleen maar positief aangezien je dan alleen maar langer kunt blijven luisteren.

Perfect geluid

De Tronsmart Spunky Beat zijn zo ontworpen dat deze heel fijn in je oor liggen en je hierdoor heel veel luister comfort hebt. Door een vernieuwd ontwerp en het gebruik van de laatste technologie, zorgt Tronsmart ervoor dat je met deze oordoppen het gevoel hebt echt in de studio te zijn als je naar muziek luistert. De lage en hoge klanken worden perfect geproduceerd. Het is verder ook mogelijk om met de Tronsmart Spunky Beat oordoppen te bellen. Om je af te kunnen sluiten van alles om je heen, zijn de Tronsmart Spunky Beat oordoppen voorzien van Noise Cancelling technologie. Dit helpt je om lawaai van buitenaf niet meer te horen. Dit werkt zowel met muziek luisteren als tijdens het telefoneren.

Tronsmart Spunky Beat kopen?

Als je op zoek bent naar alle Tronsmart Spunky Beat aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Spunky Beat

Kleur

Zwart

Connectiviteit

Bluetooth 5.0 aptX

Accuduur

24 uur

Artikelnummer (MPN)

TRONSMART-SPUNKY-BEAT

Video Review