Xiaomi Mi Laser Projector 150
Xiaomi Mi Laser Projector 150″

Xiaomi Mi Laser Projector 150″

54,57

De Mi Laser Projector 150″ van Xiaomi is een betaalbare Ultra Short Throw (UST) projector met Full HD (1920 x 1080 pixels) resolutie waarmee je thuis een bioscoopervaring kunt krijgen. Deze high-tech beamer heeft meerdere awards gewonnen waaronder de Red Dot Good Design Award in 2017. Met een contrastratio van 3000:1 en een lichtopbrengst van maarliefst 5000 lumen kun je zowel ‘s avonds als overdag genieten van een gigantisch beeld tot en met 150 inch.

De Mi Laser Projector 150 werkt op basis van ALPD 3.0 Laser Display Technologie, waardoor je gegarandeerd een scherp hebt en er van verzekerd bent dat de beamer-lamp jaren mee gaat (ca. 25.000 uur). Deze beamer heeft goede ingebouwde speakers, maar je kunt de Laser Projector ook aan een soundbar of audiosysteem koppelen.

Resolutie: 1920 x 1080 pixels (Full HD)

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.19 (32 stemmen)

Xiaomi Ultra Short Throw beamer: een must-have voor je thuisbioscoop!

Als je een echt groot en scherp beeld wilt verkrijgen, kies je voor de Xiaomi Mi Laser Projector 150”. Zelfs op relatief korte afstand kan deze projector een scherm tot 150 inch voorzien van scherpe beelden in een hoge kwaliteit. Je kunt deze projector gewoon neerzetten, maar het is ook mogelijk om dit apparaat op te hangen aan de muur. Door het enorme bereik van de projector, voor schermen tot 150 inch, lijkt het net alsof je een mini bioscoop in huis hebt gehaald. Maar je kunt niet alleen films kijken via dit apparaat. Ook je favoriete series of video’s van YouTube kun je bekijken middels dit apparaat. En dat is niet het enige voordeel dat de Xiaomi Mi Laser Projector 150” je te bieden heeft.

Alle pluspunten van de Xiaomi Mi Laser Projector 150” op een rij

Als een apparaat veel awards wint, weet je zeker dat het iets revolutionairs doet. De Xiaomi Mi Laser Projector 150” doet dan ook veel dingen goed. Alle beelden die geprojecteerd worden zijn in Full HD. Omdat deze projector zowel op korte als op lange afstanden uitstekend werkt, kun je deze plaatsen waar het jou het beste uitkomt. Kleuren zijn uiterst levendig en lijken wel van het scherm af te spatten. Door het gebruik van ALPD 3.0 laser licht wordt dit effect alleen nog maar versterkt, waarbij naast de kleuren ook het contrast en de helderheid opvalt. Ook de 3000:1 native contrast en 5000 lumens dragen hier aan bij. De Xiaomi Mi Laser Projector 150” zit tot de nok toe gevuld met bijzondere snufjes technologie.

Xiaomi Mi Laser Projector 150″ kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Laser Projector 150″ aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 7,0 kg
Afmetingen 29,1 × 41 × 8,8 cm
Merk

Kleur

Wit

Resolutie

1920 x 1080 pixels (Full HD)

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Ethernet, HDMI, Toslink (optische kabel), USB-A, WiFi

Besturingssysteem

Android 8.1, Android TV

Opslag

16 GB

Artikelnummer (MPN)

MJJGYY02FM

Video Review