Hiboy S2 Pro e-step
Hiboy S2 Pro
239,00 Koop product

Hiboy S2 Pro

239,00

De Hiboy S2 Pro elektrische step is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en betrouwbare e-step. Deze step is opvouwbaar, heeft een ingebouwde LED verlichting en haalt een topsnelheid van 30 km/u. De Hiboy S2 Pro is ook veilig in gebruik: de 10″ banden kunnen niet lek raken en de step heeft dubbele schijfremmen en een schokdemper.

Hiboy S2 Pro aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €239,00 » Amazon.nl
amazon.de Amazon.de €329,00 » Amazon.de

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.67 (6 stemmen)

Hiboy elektrische step: S2 Pro

Nu e-steps steeds populairder worden, brengen steeds meer merken modellen van elektrische steps uit. Daartoe behoren bekende namen als Niu, Segway en Xiaomi. Maar nu is er een nieuwe speler op de markt: Hiboy. De Hiboy S2 Pro is momenteel van de de meest populaire elektrische steps van het bedrijf en dat is niet voor niets: deze e-step is zeer netjes afgewerkt, is veilig, heeft een actieradius van 40 kilometer en behaalt een topsnelheid van ca. 30 km/u.

Een groot voordeel van de Hiboy S2 Pro is dat hij makkelijk op te vouwen is zodat je hem mee kunt nemen op het openbaar vervoer of in de kofferbak van je auto. De step heeft ook een ingebouwde LED-verlichting zodat je ook in het donker kunt zien en gezien wordt. Ook het design is strak en modern, wat van de Hiboy S2 Pro een echte blikvanger maakt.

De Hiboy S2 Pro is dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle step. Dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen is de scooter zeer duurzaam. Daarnaast is de Hiboy S2 Pro zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor mensen die nog nooit op een elektrische step hebben gereden. De S2 Pro is bovendien veilig in gebruik: de 10″ banden kunnen niet lek gaan en de step heeft zowel dubbele schijfremmen als een schokdemper en extra heldere verlichting.

Als je op zoek bent naar een elektrische step die betrouwbaar is, gemakkelijk te gebruiken en er goed uitziet, dan is de Hiboy S2 Pro volgens GadgetFabriek een goede keuze qua prijs-kwaliteitverhouding.

Hiboy S2 Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Hiboy S2 Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

S2 Pro

Maximaal bereik

40 km

Maximale snelheid

30 km/u

Kleur

Zwart

Artikelnummer (EAN)

0617201874936

Video Review