Xiaomi Mi Box 4S Pro
Xiaomi Mi Box 4S Pro

Xiaomi Mi Box 4S Pro

78,34

Xiaomi’s Mi Box 4S Pro is een geavanceerde mediaspeler met ondersteuning voor 8K content. De Xiaomi 4S TV Box is daarmee de eerste mediaspeler van het merk met ondersteuning voor het afspelen van 8K video’s.

Hoewel de meeste televisies en beamers de 8K resolutie nog niet ondersteunen en er nog weinig 8K content beschikbaar is, kun je er op rekenen dat ook op Full HD en 4K beeldschermen de Xiaomi 4S Pro tóch een betere beeldkwaliteit biedt dan de “normale” Xiaomi Mi Box S. Deze 4S Pro is namelijk voorzien van betere hardware waardoor het afspelen van 4K HDR en Full HD beelden er nóg beter uit ziet dan op de Mi Box S. Bovendien ben je met een 8K mediaspeler klaar voor de toekomst.

Houd er rekening mee dat Xiaomi’s Mi TV Box S in Europa standaard geleverd wordt met Android TV, terwijl de 4S Pro voorzien is van Xiaomi’s MIUI TV besturingssysteem. MIUI TV is gebaseerd op Android 6.0 waardoor je alsnog Android applicaties op de beamer kunt installeren, maar dit zul je moeten doen via bijvoorbeeld Apptoide of door APK bestanden vanaf je computer te downloaden en deze via een USB-stick op de Mi Box 4S Pro te installeren.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.07 (105 stemmen)

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Mi Box 4S Pro

Resolutie

7680 × 4320 pixels (8K)

Connectiviteit

Bluetooth 4.2, HDMI, WiFi

Artikelnummer (MPN)

XIAOMI-4STVBOX

Xiaomi Mi Box 4S Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Mi Box 4S Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.