Nvidia Shield TV Pro
Nvidia Shield TV Pro
219,00 Koop product

Nvidia Shield TV Pro

219,00

De Shield TV Pro van Nvidia is een van de meest bekende Android TV mediaspelers van het moment, en dat is niet voor niets: met deze high-end Android TV box stream je moeiteloos je films en series in de best mogelijke kwaliteit naar je televisie of beamer.

De geavanceerde hardware van deze mediaspeler zorgt er voor dat je native 4K content kunt streamen met ondersteuning voor surround sound. De Nvidia Shield TV Pro draait op Android TV 9.0 en heeft out-of-the-box al onder andere Netflix, YouTube en Amazon Prime Video geïnstalleerd.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.04 (82 stemmen)

Next-level media streamen met de Nvidia Shield TV Pro

Nvidia is een merk dat vooral bekend staat om het maken van solide videokaarten voor computers en laptops. Maar dit merk heeft nog veel meer in hun mars, waaronder media players. Een goed voorbeeld hiervan is de Nvidia Shield TV Pro. Deze media box beschikt niet alleen over een uiterst krachtige processor, maar ook over een 256-core Nvidia-GPU en 2 GB RAM aan geheugen. Hierdoor kan het zeer snel complexe taken verwerken, zodat jij niet al te lang hoeft te wachten wanneer je iets gaat streamen. Alles kun je in 4K bekijken, van films & series tot aan video’s die je vanaf YouTube streamt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Dolby Vision HDR en HDR10, voor extra scherpe beelden.

Waarom zou ik deze mediaspeler kopen?

Het mooie aan deze media box is dat je alles in 4K kunt kijken, zelfs wanneer het van nature niet in 4K. Zo krijgen bijvoorbeeld 1080P video’s een upgrade naar 4K (tot 30 FPS). Zowel 4K als 4K HDR kan afgespeeld worden op 60 FPS. Dit levert je een vloeiend beeld van een hoge kwaliteit op. Ook de kwaliteit van het geluid is hoog. Zo worden diverse soorten Dolby Audio ondersteund, en is ook surround sound een mogelijkheid.

Standaard bevat deze media player een opslagruimte van 16 GB, waarbij het mogelijk is om harde schijven en USB stick aan te sluiten voor extra opslagruimte. Er zijn zowel Wi-Fi als Bluetooth capaciteiten aanwezig. Chromecast Ultra (4K) is ingebouwd. Bediening kan ouderwets middels een afstandsbediening, maar het apparaat is ook compatibel met zowel Google Assistant als Amazon Alexa.

Nvidia Shield TV Pro kopen?

Als je op zoek bent naar alle Nvidia Shield TV Pro aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Afmetingen 2,6 × 9,8 × 15,9 cm
Merk

Gewicht

250 g

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Productafmetingen

9.8 x 15.9 x 2.6 cm

Spraakbesturing

Amazon Alexa, Google Assistant

Opslag

16 GB

Artikelnummer (EAN)

0812674023045

Besturingssysteem

Android 9.0

Kleur

Zwart

Video Review