Withings Body Cardio
179,95 Oorspronkelijke prijs was: €179,95.134,95Huidige prijs is: €134,95. Koop product
Aanbieding!

Withings Body Cardio

Oorspronkelijke prijs was: €179,95.Huidige prijs is: €134,95.

-25%

De Withings Body Cardio weegschaal is een geweldige manier om je lichamelijke vooruitgang en gezondheid bij te houden. Hij is gemakkelijk te gebruiken, heeft veel mogelijkheden en functies, en geeft u een allesomvattend beeld van uw lichaam. Het is een beetje een prijzige slimme weegschaal, maar als je op zoek bent naar een goede kwaliteitsweegschaal, dan is de Withings Body Cardio is een geweldige optie.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 5 (1 stemmen)

Withings Body Cardio

De Withings Body Cardio is een hele handige weegschaal die met behulp van sensoren in 30 seconden een scan kan maken hoe je lichaam ervoor staat. Deze weegschaal is via Wifi gekoppeld aan de Health Mate app zodat je alles bij kunt houden en over een langere tijd kunt zien hoe het lichamelijk met je gaat. De weegschaal geeft je een alomvattend beeld van je lichaam zodat je een positieve impuls krijgt als het op je gewicht en doelen aankomt. Als je van plan bent om af te vallen is de Withings Body Cardio wel een goede manier om makkelijk bij te houden hoe dit proces gaat.

Wifi en bluetooth

Aangezien alles met de Health Mate app gesynchroniseerd wordt, kan je met behulp van de Withings Body / Body+ / Body Cardio veel meer dan alleen wegen. Het kan je helpen met het stellen van doelen en kan motiverend werken tijdens het afvallen. De Withings Body / Body+ / Body Cardio is zowel met Wifi als bluetooth uitgerust zodat je deze makkelijk kunt koppelen. De batterij van de weegschaal gaat maar liefst 18 maanden mee en de batterijen worden meegeleverd. De Withings Body / Body+ / Body Cardio komt in verschillende versies en groottes. Het is dan maar net welk type jij graag in huis wilt halen.

Verschillen: Withings Body, Body+ en Body Cardio

Withings heeft deze slimme weegschaal uitgebracht in 3 verschillende versies: de Withings Body, Withings Body+ en Withings Body Cardio. Het goedkoopste model is de Withings Body met een adviesverkoopprijs van EUR 59,95 en het duurste model is de Body Cardio met een adviesverkoopprijs van EUR 149,95. Daar tussenin zit de Body+ met een adviesverkoopprijs van EUR 99,95.

De belangrijkste verschillen tussen deze 3 versies zijn:

  • De Withings Body kan uw gewicht en BMI meten.
  • De Withings Body+ kan naast gewicht en BMI ook uw vetmassa, vochtpercentage en spiermassa meten.
  • De Withings Body Cardio kan ook uw botmassa, hartslagsnelheid (een meting van arteriële stijfheid) en ademhalingsfrequentie. Het is de meest complete van de 3 versies.

Als u je alle functies wilt, ga dan voor de Withings Body Cardio. Als je niet alle metingen nodig hebt maar gewoon op zoek bent naar een slimme weegschaal, dan kun je wat geld besparen en de Withings Body of Withings Body+ aanschaffen.

Withings Body Cardio kopen?

Als je op zoek bent naar alle Withings Body Cardio aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Body Cardio

Kleur

Zwart

Artikelnummer (EAN)

3700546701535