Eufy Smart Scale P1 weegschaal
Eufy P1 weegschaal

Eufy P1 weegschaal

41,50

Eufy’s Smart Scale P1 is een slimme weegschaal met Bluetooth, een groot LED display en de mogelijkheid om op 14 verschillende manieren je lichaam te meten. Zo kun je met deze Eufy weegschaal naast je gewicht onder andere je vetpercentage, body mass index (BMI) en spiermassa meten.

Handig voor als je ook wilt bijhouden hoe je lichaam zich ontwikkelt: je kunt de Eufy P1 weegschaal via Bluetooth verbinden met je telefoon, waardoor de uitkomst na iedere meting wordt opgeslagen op je telefoon in de EufyLife app. Je kunt EufyLife integreren met andere apps rondom je gezondheid zoals: Google Fit, Fitbit App en Apple Health.

Eufy P1 weegschaal aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €41,50 » Amazon.nl
conrad.nl Conrad.nl €50,99 » Conrad.nl
amazon.de Amazon.de €59,99 » Amazon.de

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.46 (125 stemmen)

De betaalbare slimme weegschaal van Eufy

Steeds meer huishoudelijke apparaten beginnen slim te worden. Zo hebben we nu onder andere slimme verlichting en slimme speakers, maar met de introductie van onder andere de Eufy Smart Scale P1 is nu ook een slimme weegschaal kopen mogelijk. Maar waarom zou je een smart scale kopen?

Je gewicht en gezondheid meten met de Eufy weegschaal

Een slimme weegschaal zoals de Eufy Smart Scale P1 helpt je om je gewicht te meten en iedere meting te registreren, maar je kunt deze weegschaal ook gebruiken om andere metingen te doen om de gezondheid van je lichaam te bepalen. De Eufy P1 weegschaal ondersteunt 14 verschillende lichaamsmetingen en verstuurt al deze gegevens via Bluetooth naar de EufyLife app als je deze op je smartphone hebt ingesteld. De weegschaal herkent trouwens automatisch verschillende personen: met 1 Eufy weegschaal en 1 Eufylife account kun je het gewicht en de fysieke gezondheid van maximaal 16 personen meten en bijhouden.

Nadat je deze slimme weegschaal ingesteld hebt zal de Eufy Smart Scale P1 wanneer je op de weegschaal staat o.a. de volgende metingen uitvoeren:

 • Lichaamsgewicht
 • Vetpercentage
 • Body Mass Index (BMI)
 • Vochtpercentage
 • Stofwisselingssnelheid (BMR)
 • Visceraal vet
 • Fysieke leeftijd (Body age)
 • Vetmassa
 • Vetvrije massa
 • Botdichtheid
 • Spiermassa

Als je wanneer je op de weegschaal gaat staan je telefoon bij de hand hebt, Bluetooth hebt ingeschakeld en de EufyLife app hebt geopend, dan zullen de resultaten van iedere meting worden opgeslagen in de EufyLife app. Hiermee kun je continu bijhouden hoe je fysieke gezondheid zich ontwikkelt.

Als je nu al gebruik maakt van een andere smartphone app om je gezondheid bij te houden, dan kun je EufyLife integreren met: Apple Health, Google Fit en Fitbit.

Eufy P1 weegschaal kopen?

Als je op zoek bent naar alle Eufy P1 weegschaal aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Afmetingen 28 × 28 × 2,4 cm
Merk

Integraties

Apple Health, Fitbit, Google Fit

Artikelnummer (MPN)

T9147011