VAVA 4K Laser Projector (zwart)
VAVA 4K Laser Projector (zwart)
2.749,00 Koop product

VAVA 4K Laser Projector (zwart)

2.749,00

Een van de best verkochte 4K beamers van 2020 in Amerika: de VAVA 4K Ultra Short Throw Laser TV Projector. Deze premium beamer van VAVA plaats je op een korte afstand van een muur om 80″ tot 150″ scherm te projecteren!

De VAVA 4K Projector heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels (4K) waardoor zelfs op een groot scherm je zult kunnen genieten van een scherp beeld. De beamer heeft overigens niet alleen een mooi beeld te bieden: ook kun je op goed geluid rekenen dankzij het ingebouwde 30W high-fidelity Harman Kardon audiosysteem.

VAVA 4K Laser Projector (zwart) aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

beamerexpert.nl Beamerexpert.nl €2.749,00 » Beamerexpert.nl
Kleur: Zwart

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.05 (56 stemmen)

VAVA 4K Laser Projector: Beamer met Harmon Kardon audio

Deze beamer van het merk VAVA heeft iets speciaals: het is een Ultra Short Throw (UST) projector. Dit betekent dat in tegenstelling tot normale beamers, je een UST projector dicht bij de buur kunt zetten. Dat maakt het makkelijker om een beamer te plaatsen en stelt je in staat om waar je maar wilt een groot scherm te projecteren.

De VAVA 4K Ultra Short Throw Laser TV Projector is een beamer waarmee je een 4K beeld kunt projecteren in een formaat van 80 inch tot 150 inch. Omdat de lichtbron van deze beamer een laserlamp is in tegenstelling tot een LED/LCD lamp zoals bij de meeste projectors, gaat de VAVA 4K Projector tot wel 25.000 uur mee: dat is 17 jaar als je er vanuit gaat dat de beamer gemiddeld 4 uur per dag gebruikt zal worden.

Je eigen thuisbioscoop

De VAVA 4K Laser Projector is uitermate geschikt om een thuisbioscoop te bouwen: de beamer is in staat om een enorm scherm te projecteren met een scherp beeld dankzij de 4K resolutie in combinatie met HDR10 ondersteuning. De beamer heeft een geïntegreerde Harman Kardon soundbar welke hoogwaardig geluid levert, maar als je wilt kun je natuurlijk ook een externe speaker of home cinema systeem aansluiten op de beamer via HDMI (ARC), een 3.5mm audiokabel of een S/PDIF optische geluidskabel.

De Vava 4K beamer heeft een zeer goede beeldkwaliteit dankzij, niet alleen vanwege de eerder genoemde 4K resolutie en HDR10 ondersteuning, maar ook omdat deze beamer een dynamisch contrast van 1.500.000:1 heeft en ruim 85% van het NTSC kleurengamma haalt. Dit betekent dat je een scherm beeld met veel kleur hebt gecombineerd met goed geluid. Tip: om de beeldkwaliteit van het geprojecteerde beeld nog beter te maken, kun je gebruik maken van een projectiescherm. Voor Ultra Short Throw beamers wordt aanbevolen om een ALR (Ambient Light Reflecting) projectiescherm te gebruiken voor de best mogelijke beeldkwaliteit.

VAVA 4K Projector vs Xiaomi Mi Laser Projector 4K

Een populaire concurrent voor de VAVA 4K Projector is ongetwijfeld de Xiaomi Mijia 4K Laser Projector. De VAVA beamer is een stuk duurder dan de Xiaomi beamer en op veel vlakken zijn de beamers eigenlijk hetzelfde: allebei de beamers maken gebruik ALPD 3.0 lasertechnologie om een beeld te projecteren, allebei de beamers hebben high-fidelity speakers ingebouwd, allebei de beamers hebben een laserlamp die tot 25.000 uur mee gaat, en allebei de beamers projecteren een 4K beeld door middel van pixel shifting technologie. Dus wat zijn dan de voordelen van de VAVA 4K Projector tegenover de Xiaomi Mi Laser Projector 4K?:

  • De VAVA Projector heeft een meer premium design.
  • De VAVA Projector heeft een beter audiosysteem (Harman Kardon).
  • De VAVA Projector heeft een hoger contrastratio.
  • De VAVA Projector heeft een hogere helderheid.

De 4K Projector voor VAVA wordt standaard geleverd met Android TV versie 7.1 of hoger, de Xiaomi beamer is beschikbaar met Xiaomi’s MIUI TV systeem (Chinese versie) of Android TV 6.0 of hoger (Europese versie). Echter in beide gevallen zouden we adviseren om gebruik te maken van een externe mediaspeler zoals een Nvidia Shield TV, Google Chromecast TV of Xiaomi Mi Box S.

VAVA 4K Laser Projector (zwart) kopen?

Als je op zoek bent naar alle VAVA 4K Laser Projector (zwart) aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 10,8 kg
Afmetingen 36,8 × 53,3 × 10,7 cm
Merk

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Kleur

Zwart

Displayformaat

80 inch tot 150 inch

Artikelnummer (MPN)

VA-LT002-B

Product Video

Video Review