The New SOUNDBOKS: partyspeaker
The New SOUNDBOKS
899,00 Koop product

The New SOUNDBOKS

899,00

De Nieuwe SOUNDBOKS is een Bluetooth Performance Speaker van het Deense merk SOUNDBOKS. Deze krachtige draagbare speakers kenmerken zich door de goede geluidskwaliteit, het hoge volume en een verwisselbare batterij.

Deze eigenschappen van The New SOUNDBOKS, in combinatie met hoe robuust en weerbestendig de speaker is, maken dit de perfecte luidspreker om mee te nemen naar bijvoorbeeld een (weekend)festival of een feest in de tuin.

Met een maximaal volume van maar liefst 126 decibel weet je zeker dat je de buren gek kunt krijgen met deze krachtige bluetooth speaker. Door middel van de Soundboks app kun je het geluidsprofiel van de speaker instellen: wil je meer of minder bass? Of wil je andere instellingen aanpassen door middel van een equalizer? Geen probleem: je kunt dat doen door middel van de Soundboks app voor Android en iOS.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.33 (9 stemmen)

Soundboks: de beste bluetooth partyspeaker

Een bluetooth speaker kopen is meestal niet zo ingewikkeld: het aanbod is vrij groot en in de prijscategorie boven de 100 euro weet je bijna altijd zeker dat de geluidskwaliteit goed zal zijn. Maar wat nu als je op zoek bent naar een draagbare bluetooth speaker met een extreem hoog volume? Dan is het aanbod niet zo uitgebreid: je hebt o.a. de Teufel Rockster, JBL Partybox en Bose S1 Pro. Dit zijn stuk voor stuk allemaal goede en sterke bluetooth speakers, maar deze Soundboks heeft ten opzichte van de concurrentie een groot voordeel: een verwisselbare accu.

Afhankelijk van het ingestelde volume gaat de 100W accu van een Soundboks sowieso al lang mee: zo’n 20 tot 40 uur, maar je kunt hier dus makkelijk 40 tot 80 uur van makkelijk door een extra accu (Batteryboks) te kopen. Omdat je de accu van The New Soundboks kunt verwisselen, kun je tijdens bijvoorbeeld een weekendfestival extra lang muziek afspelen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Naast verwisselbare accu heeft de Soundboks speaker nog tal van andere toffe eigenschappen:

  • Extreem hoog volume van 126 decibel
  • Equalizer en instelbare bass met de Soundboks App
  • Stereo pairing mogelijk, of TeamUP met tot 4 extra Soundboks speakers
  • IP65 gecertificeerd: de Soundboks is waterdicht en stofdicht
  • Bluetooth 5.0, AUX aansluiting en XLR aansluting
  • Goed te dragen dankzij de handgrepen en het gewicht van 15.4 kilo

The New SOUNDBOKS kopen?

Als je op zoek bent naar alle The New SOUNDBOKS aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 15,4 kg
Afmetingen 32 × 43 × 66 cm
Merk

Maximaal geluidsniveau

126 Decibel (dB)

Connectiviteit

Bluetooth 5.0

Accuduur

40 uur

Gewicht

15.4 kg

Accu capaciteit

7800 Milliampère-uur (mAh)

Artikelnummer (MPN)

SB3_1BB

Product Video

Video Review