Tronsmart T6 Max speaker
Tronsmart T6 Max

Tronsmart T6 Max

68,88

De Tronsmart T6 Max is een slimme en krachtige draadloze speaker met 360° geluid, waardoor je vanuit iedere hoek van jouw muziek kunt genieten met deze luidspreker. Deze speaker heeft een geïntegreerde accu met een grote capaciteit van 12000 mAh waardoor de T6 Max tot wel 20 uur non-stop muziek kan afspelen op een volle accu.

Dankzij de IPX5 certificering weet je zeker dat je de speaker ook buiten kunt gebruiken, maar natuurlijk kun je de Tronsmart T6 Max ook gewoon in huis plaatsen. Dit apparaat komt met allerlei slimme functies: zo ondersteunt de luidspreker bijvoorbeeld spraakbesturing via en onder andere Siri en Google Assistent, en kun je 2 speakers aan elkaar koppelen om stereo-geluid te activeren.

Tronsmart T6 Max aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

geekbuying.com Geekbuying.com €68,88 » Geekbuying.com
geekmaxi.com Geekmaxi.com €94,99 » Geekmaxi.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.78 (9 stemmen)

Tronsmart T6 Max: 360° Speaker

De Tronsmart T6 Max is een krachtige draadloze luidspreker waarmee je via Bluetooth jouw favoriete muziek overal kunt afspelen in hoge kwaliteit en op hoog volume. De speaker heeft een vermogen van 60W en produceert geluid in 360 graden: het geluid wordt dus alle kanten op gestuurd, waardoor je jouw muziek vanuit iedere hoek goed kunt horen met deze Tronsmart bluetooth speaker. De T6 Max is ideaal voor gebruik binnenhuis en kan zelfs als TV-speaker dienen door 2 speakers aan elkaar te koppelen, maar je kunt de Tronsmart T6 Max ook in de tuin of op andere plekken buiten gebruiken.

Tronsmart T6 Max kopen?

Als je op zoek bent naar alle Tronsmart T6 Max aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 14 × 14 × 19,3 cm
Merk

Uitvoering

T6 Max

Kleur

Zwart

Connectiviteit

AUX (3.5mm), Bluetooth 5.0, NFC, USB-C

Accuduur

20 uur

Accu capaciteit

12000 Milliampère-uur (mAh)

Waterbestendig

IPX5 (waterdicht voor sproei- en spatwater)

Artikelnummer (EAN)

9110024790977

Product Video