Teufel Rockster
Teufel Rockster
899,99 Koop product

Teufel Rockster

899,99

De Teufel Rockster is een professionele draagbare bluetooth speaker met een extreem hoog maximaal volume van 121 decibel. Dit mobiele geluidssysteem is uitstekend geschikt voor een feestje in een tuin, op het strand of op een festival. De hoge geluidskwaliteit, lange accuduur van maximaal 20 uur en het extreme volume van deze speaker zorgen er voor dat je overal een feestje kunt bouwen met de Teufel Rockster.

Teufel noemt de Rockster zelf “onbetwist de krachtigste portable speaker ter wereld” en dat zou heel goed kunnen kloppen: hoewel de Rockster concurrentie moet dulden van onder andere The New Soundboks, is deze speaker zonder twijfel uitzonderlijk in alle opzichten: formaat, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, accuduur en volume.

Uniek aan de Teufel Rockster is dat je deze speaker op meerdere manieren van stroom kunt voorzien: je kunt ‘m als draagbare speaker gebruiken met de ingebouwde accu, maar je kunt de Rockster ook van stroom voorzien met een 12V autobatterij of een reguliere 230V aansluiting.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.4 (25 stemmen)

De krachtige portable speaker van Teufel: Rockster

Met een extreem sterke bluetooth speaker zoals de Teufel Rockster kun je overal een feestje bouwen. Deze partyspeaker is van professioneel niveau en kan niet alleen gebruikt worden om simpelweg muziek te streamen via Bluetooth: ook muziekinstrumenten zoals een gitaar en een microfoon kunnen worden aangesloten op deze speaker. Dankzij het geïntegreerd mengpaneel kun je de Teufel Rockster bovendien gebruiken voor een DJ-set: sluit 2 audiobronnen aan op de luidspreker om vervolgens met het 2-kanaals mengpaneel de geluidseffecten en de overgangen tussen verschillende nummers te regelen.

Draadloze Bluetooth Party Speaker

Een feest – of klein festival – bouwen met de Teufel Rockster is geen probleem: deze speaker heeft 2 Bluetooth ingangen waardoor twee verschillende apparaten met de speaker kunnen verbinden om muziek af te spelen. Deze speaker ondersteunt aptX technologie waardoor je verzekerd bent van de hoogst mogelijke geluidskwaliteit tijdens het streamen van muziek via bluetooth.

Het maximale volume van de Teufel Rockster is extreem hoog: 121 decibel (dB) op een afstand van 1 meter. Ter vergelijking: het waarneembare volume van een popconcert of een laag overvliegend vliegtuig is ca. 110 decibel. Natuurlijk zullen tijdens een feestje de meeste mensen niet op een afstand van 1 meter van de speaker staan, maar je kunt er zeker op rekenen dat de Rockster meer dan genoeg geluid produceert en dat je waarschijnlijk het volume niet op maximaal wilt of hoeft te zetten.

Wil je nóg meer geluid? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om twee Rocksters aan elkaar te koppelen met een XLR kabel om een stereoset te maken. De speakers werken dan samen om een stereo geluid te produceren met – logischerwijs – een nog hoger volume door de kracht van 2 Teufel Rockster speakers te combineren.

Teufel Rockster kopen?

Als je op zoek bent naar alle Teufel Rockster aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 31,5 kg
Afmetingen 47 × 58 × 87 cm
Merk

Maximaal geluidsniveau

121 Decibel (dB)

Connectiviteit

Bluetooth 4.0 aptX

Gewicht

31.5 kg

Accuduur

20 uur

Artikelnummer (EAN)

4048945028327