GoPro 12 Black
449,99 Oorspronkelijke prijs was: €449,99.349,00Huidige prijs is: €349,00. Koop product
Aanbieding!

GoPro 12 Black

Oorspronkelijke prijs was: €449,99.Huidige prijs is: €349,00.

-22%

De GoPro 12 Black Edition is de nieuwste actiecamera van GoPro, met een verbeterde lens, een langere accuduur en HyperSmooth 6.0. De GoPro 12 Black Edition kan in een 5.3K-resolutie opnemen en dankzij de High Dynamic Range (HDR) kun je genieten van nog meer details.

Profiteer van de extra lange accuduur, HyperSmooth AutoBoost 6.0 en 360° horizonvergrendeling om de hele dag door de meeste vloeiende opnames te maken. Dankzij de waterdichte behuizing neem de de GoPro 12 Black mee de zee in, zonder dat je de actiecamera in een waterdichte case hoeft te plaatsen. 

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 0 (0 stemmen)

De GoPro 12 Black Edition is de nieuwste actiecamera van GoPro, met een verbeterde lens en een langere accuduur. De GoPro 12 Black Edition kan nu in een 5.3K-resolutie opnemen en dankzij de High Dynamic Range (HDR) kun je genieten van nog meer details in de opnames. Dankzij een verbeterde energiebeheer kun je 70 minuten lang opnemen in de hoogste resolutie (5.3K/60fps). Je kunt 1.5 uur opnemen bij 5.3K/30fps en meer dan 2.5 uur bij 1080p/30fps.

Dankzij de mogelijkheid om 2.7K beelden tot 8x te vertragen zien actieshots er in slow-motion nog spectaculairder uit en zie je details die je met het blote oog niet kunt zien. Daarnaast hoef je je nooit meer zorgen te maken om schokkende beelden wanneer je over ruig terrein rijdt of rent. De GoPro 12 Black maakt namelijk gebruik van HyperSmooth AutoBoost 6.0 om beelden te stabiliseren om ultravloeiende beelden te creëren. Daarnaast is de horizon dankzij 360° horizonvergrendeling altijd recht, wat resulteert in een meer professionele productie.

De GoPro 12 Black Edition is een actiecamera en heeft daardoor een robuuste waterdichte behuizing, waarmee je tot een diepte van 10 meter kunt duiken zonder het gebruik van een extra case. GoPro heeft een groot assortiment aan accessoires, zoals tientallen verschillende mounts, selfie-sticks, accu’s en meer, zodat je jouw GoPro 12 in elke situatie kunt gebruiken. Of het nou in de sneeuw, onder water of op een tropische bestemming is, de GoPro 12 is de ideale camera om mee te nemen.

Belangrijke punten:

 • 5.3K TimeWarp 3.0
 • 27 megapixel foto’s
 • LCD-schermen aan voor- en achterzijde
 • HyperSmooth 6.0 met AutoBoost
 • Lange accuduur
 • Waterdicht tot 10 meter

Inbegrepen

 • HERO12 Black-camera
 • Enduro-accu
 • Gebogen plakbevestiging
 • Bevestigingsgesp en vleugelschroef
 • USB-C-kabel

GoPro 12 Black kopen?

Als je op zoek bent naar alle GoPro 12 Black aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Uitvoering

GoPro 12 Black

Product Video