Google Nest Hub
Google Nest Hub

Google Nest Hub

69,95

De Nest Hub van Google is een Smart Home Controller waarmee je allerlei slimme apparaten kunt besturen welke ondersteuning hebben voor Google Assistant. Zo kun je bijvoorbeeld door middel van spraakbesturing de Nest Hub vragen om de Hue verlichting in- of uit te schakelen, een het volume van slimme speakers te wijzigen of het beeld van je videodeurbel bekijken wanneer de deurbel gaat.

Google Nest Hub aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

coolblue.nl Coolblue.nl €69,95 » Coolblue.nl
50five.nl 50five.nl €84,00 » 50five.nl
bol.com Bol.com €86,95 » Bol.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (6 stemmen)

Nest Hub

Wil je jouw woning slimmer maken dan ooit? Dan maak je gebruik van de Nest Hub van Google. Dit digitale fotolijstje is meer dan alleen een mooie manier om diverse foto’s te tonen. Je kunt het namelijk gebruiken om alle apparaten binnen je woning die compatibel zijn met Smart Home platformen in te stellen en te bedienen vanaf de Nest Hub. Handig, want één van de meest gehoorde klachten is het surplus aan geschakel tussen apps. Vele mensen vinden dit niet alleen verwarrend, maar ook onhandig. De Nest Hub geeft je een handig overzicht van alle apps voor een specifiek apparaat, waarna je deze eenvoudig en overzichtelijk kunt gebruiken.

De voordelen van de Nest Hub van Google

De Nest Hub is dus een Hub voor allerlei apparaten die compatibel zijn met Google Assistant, maar dit apparaat is nog veel meer dan dat. Zo kun je bijvoorbeeld ook video’s en muziek afspelen hiermee. Wil je eens wat nieuws horen? Dan vraag je gewoon de Smart Home assistent om aanraders. En zo kun je de assistent van Google op diverse fronten om hulp vragen. Ook je agenda kun je inplannen, zodat dit apparaat je kan helpen bij je dagelijkse routine. Je zult al snel merken dat je op de Nest Hub van Google gaat bouwen.

Google Nest Hub kopen?

Als je op zoek bent naar alle Google Nest Hub aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,48 kg
Afmetingen 6,7 × 17,9 × 11,8 cm
Merk

Spraakbesturing

Google Assistant

Displayformaat

7 inch

Besturingssysteem

Android

Resolutie

1024 x 600 pixels

Artikelnummer (MPN)

GA00515-NL

Video Review