DJI Mavic 3
DJI Mavic 3
1.768,80 Koop product

DJI Mavic 3

1.768,80

Ben jij een gevorderde dronepiloot, fotograaf of videograaf? Dan is de DJI Mavic 3 waarschijnlijk een goede toevoeging aan je uitrusting. Dit is een drone die beschikt over 3 camera’s. De ene camera is geschikt voor groothoek opnames, terwijl je met de andere camera close-up beelden maakt.

Voor de groothoekcamera heeft DJI gekozen voor de beroemde fabrikant Hasselblad. Daarmee weet je zeker dat je video’s en foto’s in hoge kwaliteit worden gemaakt. Een zeer geschikte keuze voor de ervaren dronevlieger, dus.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.86 (7 stemmen)

DJI Mavic 3 Drone

De DJ Mavic 3 is een drone die vooral geschikt is voor gevorderde fotografen en videografen. Het is zeker geen instapmodel, maar een volwaardige drone voor niet al te veel geld. Deze drone beschikt over twee camera’s: een groothoekcamera van Hasselblad en een camera om close-ups te maken.

Een uitstekende camera

Met name de groothoekcamera van de DJI Mavic 3 is een winnaar. Het hele systeem is bedacht door de bekende fabrikant Hasselblad. De camera heeft dan ook een instelbaar diafragma van f/2.8-f/11. Je bepaalt zelf de scherptediepte en kunt gemakkelijk de belichting van je foto’s en video’s instellen. De brandpuntsafstand van de lens is vergelijkbaar met dat van een 24 millimeter lens. De camera stelt je in staat te filmen met een resolutie van 5,1 K bij 50 frames per seconde. De telecamera heeft een zoomlens van 28x, waardoor je ook verre objecten dichterbij kunt halen.

Slimme technologie in een slimme drone

De drone zit vol met slimme technologie, waardoor je altijd verzekerd bent van scherpe beelden, goede kwaliteit én minder ongelukken. In goede omstandigheden kun je zo’n 46 minuten vliegen. Maar zoals iedere dronepiloot weet, hebben harde wind en een lage temperatuur een negatief effect op de batterijduur. Standaard zit er 8 GB geheugen in de drone, die is uit te breiden met een micro SD-kaart. Dankzij de 360 graden-obstakeldetectie, voorkom je dat je tijdens het vliegen ergens tegenaan vliegt. Handig, want schade aan je drone, dat wil niemand.

Basiscursus drone

Goed om te weten: deze drone is niet voor de hobbyist bedoeld. Deze drone weegt meer dan 250 gram en heeft een camera. Daarom moet je een drone-operatorregistratienummer hebben, die op een zichtbare plaats moet worden weergegeven. Om dat te krijgen, heb je een basiscursus drone nodig.

Bezit je over een registratienummer? Dan is deze drone zeker een mooie aanvulling op je bestaande uitrusting. De DJI Mavic 3 is zeker een veelzijdige drone, die bovendien wereldwijd goed bekend staat.

DJI Mavic 3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle DJI Mavic 3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Mavic 3

Accuduur

46 minuten

Gewicht (gram)

895 gram

Artikelnummer (EAN)

6941565920027

Product Video