Your Cart

ROIDMI EVA 2023 Is Intelligente Robotstofzuiger Die Het Zware Werk Voor Je Doet

ROIDMI heeft een nieuwe robotstofzuiger op de markt gebracht. Het gaat om de EVA 2023, een geavanceerde stofzuiger die al het werk voor je doet. De ROIDMI EVA 2023 maakt jouw huis schoon terwijl jij op bed ligt, aan het werk bent of lekker een avondje op stap bent met je vrienden. Zeg gedag tegen de traditionele stofzuiger en stap over naar een robotstofzuiger.

Robotstofzuigers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en consumenten kunnen tegenwoordig kiezen uit honderden verschillende modellen. Een van de nieuwste en meest geavanceerde robotstofzuigers is de ROIDMI EVA 2023. Deze robotstofzuiger kan niet alleen kruimels en haren opzuigen, maar ook de vloer voor je dweilen. De 2023-versie pakt een aantal problemen aan waar gebruikers bij het oudere model over klaagden.

Verbeteringen van de ROIDMI EVA 2023

Zo was er bij het oude model een probleem met de zelfreinigende functie van de dweil, die tijdens het wassen vaak schone gebieden met vuil vervuilde. Dit resulteerde in een onvolledige reiniging van de vloer. Ten tweede ondervonden gebruikers moeilijkheden bij het schoonmaken en onderhouden van het basisstation. De schoonmaaklade was namelijk niet verwijderbaar en kon daardoor niet afgespoeld worden, waardoor hardnekkige vlekken achterbleven in moeilijk bereikbare hoeken. Een herontwerp van de EVA 2023 zorgt ervoor dat deze problemen niet meer voorkomen. Zo is de schoonmaaklade nu makkelijk te verwijderen en heeft de dweilmodule een upgrade gekregen. Elke keer als de dweil vies is, zal de robotstofzuiger de dweil optillen en terugrijden naar het basisstation om de dweil te reinigen. Doordat de dweil opgetild wordt raakt de dweil de vloer niet aan en blijven er geen vieze strepen achter. Na het reinigen van de dweil gaat de EVA 2023 weer terug naar het gedeelte van de vloer dat nog niet gedweild is, om met een schone dweil zijn route af te maken.

De ROIDMI EVA 2023 richt zich voornamelijk op het dweilen, maar beschikt over tal van features, wat de EVA 2023 een zeer complete schoonmaakmachine maakt. Zo kan de ROIDMI EVA 2023 zowel stofzuigen als dweilen, beschikt het apparaat over een zelfreinigende dweil en automatische stofopvang en kan de softzuiger de dweil optillen om te voorkomen dat eerder schoongemaakte delen van de vloer opnieuw in aanraking komen met een vieze dweil. Daarnaast zijn er functies aanwezig zoals LDS 4.0-lasernavigatie, infrarood-obstakelvermijding en intelligente zonering, waardoor de reinigingsefficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en een handsfree en comfortabele gebruikerservaring wordt geboden. De vele sensoren zorgen ervoor dat de stofzuiger niet van de trap valt, per ongeluk het tapijt oprijdt tijdens het dweilen of dingen omstoot. De ROIDMI EVA 2023 is wereldwijd verkrijgbaar.

Vorig model hier kopen: